fbpx
30 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΣΑΚΙΡΑ: Τιμήθηκε με ένα χάλκινο άγαλμα ύψους 6,5 μέτρων-Εντυπωσιακό και επιβλητικό-(Φώτο-Βίντεο)

ΣΑΚΙΡΑ: Τιμήθηκε με ένα χάλκινο άγαλμα ύψους 6,5 μέτρων-Εντυπωσιακό και επιβλητικό-(Φώτο-Βίντεο)

-

Η Σακίρα τιμήθηκε από την γενέτειρά της στην πόλη της Κολομβίας με ένα άγαλμα ύψους 6,5 μέτρων.

Την είδηση αποκάλυψε η διάσημη ερμηνεύτρια στο Instagram αναφέροντας ότι το άγαλμα τοποθετήθηκε στη γενέτειρά της, ένα χάλκινο άγαλμα δια χειρός Yino Márques. Το έργο τέχνης με ύψος σχεδόν 6,5 μέτρων και βάρους έξι τόνων, αποτυπώνει τη Σακίρα στην πιο διάσημη χορευτική της κίνηση μέσα από το βίντεο κλιπ του 2005, «Hips Don’t Lie».

Κάτω από το άγαλμα μια πλακέτα γράφει μια αφιέρωση, η οποία εξυμνεί τόσο την καριέρα της όσο και το φιλανθρωπικό της έργο. «Μια καρδιά που συνθέτει, γοφοί που δεν λένε ψέματα, ένα απαράμιλλο ταλέντο, μια φωνή που συγκινεί μάζες και γυμνά πόδια που παρελαύνουν για το καλό των παιδιών και της ανθρωπότητας».

Η Σακίρα αναφέρει στην ανάρτησή της ότι «Αυτό είναι πάρα πολύ για τη μικρή μου καρδιά.Με κάνει χαρούμενη να το μοιράζομαι αυτό με τους γονείς μου και ειδικά με τη μητέρα μου στα γενέθλια της».

Επίσης μοιράστηκε στιγμιότυπα με τους γονείς της, Γουίλιαμ Μεμπαράκ Τσαδίδ (William Mebarak Chadid) και Νίδια Ριπόλ (Nidia Ripoll) και με μέλη της οικογένειάς της οι οποίοι πόζαραν χαμογελαστοί μαζί με τον δήμαρχο της πόλης Τζέιμι Αλμπέρτο (Jaime Alberto) μπροστά από το άγαλμα, όπως αναφέρει το Ηola.

Οι γονείς της Σακίρα με φόντο το άγαλμα της κόρης τους

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: