fbpx
30.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΣΑΚΙΡΑ-ΠΙΚΕ: Σε κοινή τους ανακοίνωση διαβεβαίωσαν τον χωρισμό τους-«Με λύπη ανακοινώνουμε τον...

ΣΑΚΙΡΑ-ΠΙΚΕ: Σε κοινή τους ανακοίνωση διαβεβαίωσαν τον χωρισμό τους-«Με λύπη ανακοινώνουμε τον χωρισμό μας»

-

Ο Πικέ και η Σακίρα με λακωνική κοινή τους ανακοίνωση μέσω του πρακτορείου EFE επισημοποίησαν τον χωρισμό τους, καλώντας άπαντες να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους.

Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορούσε η φήμη πως ο Πικέ και η Σακίρα χωρίζουν. Το γεγονός έγινε και επίσημο με κοινή ανακοίνωση των δύο μέσω του πρακτορείου EFE.

«Με λύπη ανακοινώνουμε τον χωρισμό μας. Για την ευημερία των παιδιών, τα οποία είναι η κορυφή των προτεραιοτήτων μας, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», αναφέρει η ανακοίνωση, η οποία δόθηκε στην δημοσιότητα από το γραφείο που εκπροσωπεί την Σακίρα. Το μήλο της έριδος, σύμφωνα με δημοσιογραφικά πρακτορεία είναι μια 20χρονη. Όπως φημολογείται η Κολομβιανή τραγουδίστρια έπιασε τον σύντροφό της και ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα να την απατά, ενώ η ίδια έχει ήδη φύγει από το σπίτι που έμεναν μαζί και μένει στο διαμέρισμά της στην Βαρκελώνη .Η σχέση τους κράτησε για 12 χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Τον 9χρονο Μιλάν και την 6χρονη Σάσα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Ξανά στο γήπεδο, όπως παλιά -(Φώτο)

Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οι θρύλοι του παρελθόντος, που κάποτε αγωνίζονταν στον αγωνιστικό χώρο, επέστρεψαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα, την...