Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου, 2026
13.1 C
Cyprus

ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ: ΕΧΕΙ ΤΟ«ΗΛΙΘΙΟ» ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΤΕΡΑΣ (βίντεο)

Το ρόλο του πατέρα δίδυμων κοριτσιών θα αναλάβει σε λίγο διάστημα ο Σάκης Τανιμανίδης και αυτό τον κάνει διπλά χαρούμενο. Ο γνωστός παρουσιαστής το μόνο που σκέφτεται συνεχώς είναι τα παιδιά του που θα έρθουν στον κόσμο, παρόλο που το πρώτο διάστημα γνωρίζει καλά ότι θα είναι δύσκολο.

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2 Night Show», βρέθηκε χθες ο Σάκης Τανιμανίδης και το επίκεντρο της συνέντευξης του ήταν ο ερχομός των παιδιών του.

«Μου φαντΑζει δΥσκολο το πρΩτο διαστημα γιατι θα ειναι δυο παιδια και θα πρεπει να αφιερωνεται διπλασιος χρονος…».

Ιδιαίτερα χαρούμενος είναι ο παρουσιαστής εκφράζοντας τα συναισθήματα του που θα γίνει πατέρας αφού η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα περιμένει δίδυμα κορίτσια. «Το μοναδικό πράγμα που έχω στο μυαλό μου είναι αυτά τα δύο κοριτσάκια που θα έρθουν.Περιμένουμε να γεννήσουμε, τέλη Ιουνίου θα γεννήσουμε».

Ο Ιδιος φαντΑζεται Οτι το σπΙΤι του θα πλημμυρΙζει χαρΑ ενΩ γνωρΙζει Οτι διευκρινΙζει Οτι το δΥσκολο κομμΑτι εΙναι η εφηβεΙα. 

«Στους πρώτους μήνες η κοιλιά δεν μεγαλώνει πολύ και μετά μια μέρα βλέπεις ότι μεγαλώνει.  Μια μέρα την χάιδευα και μου λέει με το που βγούνε αυτά, πάμε για το επόμενο. Είμαι ανυπόμονος για το επόμενο. Η εικόνα της ευτυχίας είναι ένα σαλόνι γεμάτο παιδιά που κάνουν φασαρία, με πολύ κόσμο, χαμόγελα και πολλή ζωή. Αυτή είναι η δική μου εικόνα. Δύο πράγματα έχω δύσκολα γιατί στο μυαλό μου υπάρχει ένα ηλίθιο χαμόγελο. Μου φαντάζει δύσκολο το πρώτο διάστημα γιατί θα είναι δυο παιδιά και θα πρέπει να αφιερώνεται διπλάσιος χρόνος. Το επόμενο δύσκολο είναι η εφηβεία. Είμαι ανυπόμονος και για το επόμενο παιδί. Η εικόνα ευτυχίας για εμένα είναι ένα σαλόνι με πολλά παιδιά που κάνουν φασαρία, με πολύ κόσμο χαμόγελα και πολλή ζωή».

Ο παρουσιαστής μίλησε και για την διαφορετική εμπειρία που θα ζήσει με τους αγρότες αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο «Όταν κάνεις σχέδια ο Θεός γελάει» ενώ εξέφρασε τη στήριξή του στον Γιώργο Λιανό και του ευχήθηκε να του ζήσει το τέταρτο παιδί του.

 

https://streamable.com/w6jbcm

Hot this week

FIR ΑΘΗΝΩΝ: Συνεχίζεται η ταλαιπωρία-Πάνω από 2.000 αποσκευές αγνοούνται-Προβλήματα με τα κατοικίδια

Συνεχίζεται και σήμερα η ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»,...

ΝΙΚΟΣ ΣΥΚΑΣ: Εκτός ψηφοδελτίου ΔΗΣΥ μετά από εισήγηση Δημητρίου – Συγκαλείται Πολιτικό Γραφείο

Την εισήγηση της Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτας Δημητρίου,...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Το άδειο γραφείο, ένα κερί και λευκά τριαντάφυλλα – Το σιωπηλό αντίο

Οι στενοί συνεργάτες του Γιώργου Παπαδάκης, σε μια κίνηση...

Topics

FIR ΑΘΗΝΩΝ: Συνεχίζεται η ταλαιπωρία-Πάνω από 2.000 αποσκευές αγνοούνται-Προβλήματα με τα κατοικίδια

Συνεχίζεται και σήμερα η ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»,...

ΝΙΚΟΣ ΣΥΚΑΣ: Εκτός ψηφοδελτίου ΔΗΣΥ μετά από εισήγηση Δημητρίου – Συγκαλείται Πολιτικό Γραφείο

Την εισήγηση της Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτας Δημητρίου,...

ΚΥΠΡΟΣ: Άνοδο της θερμοκρασίας με λίγες νεφώσεις-Πότε προβλέπονται βροχές

Σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπει για σήμερα η Μετεωρολογική...

ΑΛΙΚΗ ΚΑΛΛΕΡΓΗ: Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος της 15χρονης – Τέλος στην αγωνία και ελπίδα ημερών

Η 15χρονη Αλίκη Καλλέργη επιβεβαιώθηκε πως συγκαταλέγεται τελικά ανάμεσα...

ΝΙΚΟΣ ΣΥΚΑΣ: Αρνείται την καταγγελία -«Είμαι έτοιμος να καταθέσω τα πραγματικά γεγονότα»

Δημόσια τοποθέτηση πραγματοποίησε ο βουλευτής Λεμεσού του ΔΗΣΥ, Νίκος...

Related Articles

Popular Categories