fbpx
15.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΡΩΣΙΑ: Τεράστιες ουρές για ένα τελευταίο burger McDonalds (Βίντεο)

ΡΩΣΙΑ: Τεράστιες ουρές για ένα τελευταίο burger McDonalds (Βίντεο)

-

Τις τελευταίες ώρες ανεβαίνουν βίντεο που δείχνουν τις ατελείωτες ουρές που σχηματίζονται έξω από τα μαγαζιά της γνωστής αλυσίδας ταχυφαγίας στη Ρωσία, λίγο πριν οι υπεύθυνοι τους κατεβάσουν ρολά ως ένδειξη διαμαρτυρίας στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Σε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας, όπως θα δείτε στο σχετικό βίντεο, οι υπάλληλοι έχουν μόλις παραδώσει και την τελευταία παραγγελία και όλοι μαζί χορεύουν και τραγουδούν για την «τελευταία τους μέρα στη δουλειά». Η Mc Donalds αριθμεί περίπου 850 καταστήματα και 62.000 υπαλλήλους στη Ρωσία.  Τις προηγούμενες ημέρες η αμερικάνικη εταιρία αντιμετώπιζε αυξανόμενη κριτική επειδή δεν ακολούθησαν την τακτική άλλων εταιρειών τροφίμων και ποτών να αποχωρήσουν από τη χώρα μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Σε δήλωσή του, ο διευθύνων σύμβουλος της McDonald’s, Chris Kempczinski, είπε ότι η σύγκρουση «προκάλεσε ανείπωτα βάσανα σε αθώους ανθρώπους» και πως «ακολουθούμε τον κόσμο στην καταδίκη της επιθετικότητας και της βίας και προσευχόμαστε για ειρήνη». Η διεθνής αλυσίδα ταχυφαγίας έχει υποσχεθεί ότι θα συνεχίσει να καταβάλει τους μισθούς των υπαλλήλων της για όσα αυτά παραμένουν κλειστά.

Πηγή: e-radio

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: