28.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΡΩΣΙΑ: Πόσο αληθινή μπορεί να είναι η πρόβλεψη σεισμού μεγέθους 9 Ρίχτερ

ΡΩΣΙΑ: Πόσο αληθινή μπορεί να είναι η πρόβλεψη σεισμού μεγέθους 9 Ρίχτερ

-

Οι Ρώσοι σεισμολόγοι προβλέπουν ισχυρό σεισμό μεγέθους έως και 9 Ρίχτερ. Η ακριβή πρόβλεψη τους φέρνει στο προσκήνιο μια σειρά από ερωτήματα σχετικά με τη δυνατότητα πρόβλεψης σεισμών και την ακρίβεια αυτών των προβλέψεων.

Η αναφορά των Ρώσων σεισμολόγων για την πιθανότητα ενός ισχυρού σεισμού στην περιοχή της Καμτσάτκα είναι ανησυχητική αναφέροντας μάλιστα ότι αναμένεται να γίνει εντός 48 ωρών. Η πρόβλεψη είναι τρομακτική, ιδιαίτερα επειδή συνοδεύεται από την εκτίμηση ότι η σεισμική ενέργεια έχει συσσωρευτεί και υπάρχει αυξημένος κίνδυνος μετά από τον πρόσφατο σεισμό των 7,1 Ρίχτερ.

Η Καμτσάτκα είναι γνωστή για τη σεισμική της δραστηριότητα, καθώς βρίσκεται στη λεγόμενη “Ζώνη του Πυρός” του Ειρηνικού Ωκεανού, όπου συναντώνται πολλές τεκτονικές πλάκες.

Η ανακοίνωση από το Ινστιτούτο Ηφαιστειολογίας και Σεισμολογίας της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών αναφέρει μια αυξημένη πιθανότητα ισχυρού σεισμού, κάτι που αποτελεί περισσότερο προειδοποίηση για προετοιμασία παρά ακριβή πρόβλεψη.

Η σεισμική δραστηριότητα μπορεί να συνεχιστεί με έναν ακόμα πιο ισχυρό σεισμό, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να προβλεφθεί με βεβαιότητα το πότε ή το πού ακριβώς θα συμβεί αυτό.Η περιοχή είναι γνωστή για τη σεισμικότητά της, και οι κάτοικοι και οι αρχές ήδη λαμβάνουν μέτρα για να αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο ενός μεγάλου σεισμού.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...