ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ: ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΑΣΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ 17ΧΡΟΝΗΣ (φωτό)

Σε μεγάλο θέμα έχει εξελιχθεί η σύλληψη του 27χρονου Πορτογάλου αμυντικού Ρούμπεν Σεμέδο  ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα του Ολυμπιακού στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα κατά του ποδοσφαιριστή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού, το οποίο ασκήθηκε σε βάρος ανήλικης κοπέλας.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής συνελήφθη μετά από καταγγελία που έκανε στην αστυνομία μια ανήλικη μαζί με τη μητέρα της. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ποδοσφαιριστής μαζί με έναν 40χρονο Νιγηριανό, που εμφανίσθηκε ως μάνατζερ του, την παρέσυραν στο σπίτι του όπου τη βίασαν. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη τα ξημερώματα της 28ης Αυγούστου, όταν τα θύτες και θύμα συναντήθηκαν σε πάρτι στον Ωρωπό. Μετά τη διασκέδαση, ο γνωστός ποδοσφαιριστής πήρε την κοπέλα με το αυτοκίνητό του και τη μετέφερε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η ανήλικη, τη βίασαν.

Σύμφωνα με ελλαδικά μέσα, η 17χρονη περιέγραψε όσα της είχαν συμβεί στη μητέρα της, όταν επέστρεψε στο σπίτι και από κοινού κατήγγειλαν τον ποδοσφαιριστή στο αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα, αλλά και τον δεύτερο κατηγορούμενο.

Όπως γράφουν τα ελληνικά Μέσα ενημέρωσης δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος ποδοσφαιριστής υπήρξαν καταγγελίες εις βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση. Το 2017 γυναίκα  τον είχε καταγγέλλει για επίθεση με σπασμένο μπουκάλι τα ξημερώματα ύστερα από σεξουαλική παρενόχληση. Το ίδιο χρόνο η Αστυνομία τον ανακρίνει για επίθεση σε υπάλληλο κλαμπ υπό την απειλή όπλου. Δεν δεχόταν να φύγει όταν του είπαν πως το… κατάστημα έκλεισε. Το όπλο δεν βρέθηκε ποτέ στο σπίτι του. Ο ίδιος μάλιστα είχε απαντήσει γράφοντας  ανεβάζοντας ένα στόρι στο Instagram από το γυμναστήριο με το εξής μήνυμα: «Συνεχίστε τις έρευνες, ακόμη αναρρώνω». Το 2018 συνελήφθη μαζί με τον ξάδερφό του και έναν φίλο.του για επίθεση, απειλές, παράνομη κράτηση, παράνομη κατοχή όπλου, ληστεία και απόπειρα δολοφονίας οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Η υπόθεση είναι ακόμη ανοιχτή μιας κι η δίκη δεν έχει γίνει. Ο Σεμέδο πέρασε 142 μέρες της ζωής του στη φυλακή. Αφέθηκε ελεύθερος στις 13/7, αφού πρώτα κατέβαλε εγγυητική ύψους 30.000 ευρώ, ενώ δεν μπορεί να πλησιάσει το θύμα σε απόσταση πιο κοντινή των 300 μέτρων.

Hot this week

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Έρχεται το βαρομετρικό χαμηλό «ERMINIO» – Πότε τίθεται σε ισχύ

Το βαρομετρικό χαμηλό «ERMINIO» αναμένεται να επηρεάσει την Κύπρο...

ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Από τα γήπεδα στους Μαραθώνιους με στόχο την προσφορά – Στη Ρίγα για τον επόμενο μεγάλο του αγώνα

Η προσπάθεια του Νικόλα Γεωργίου αποτελεί ένα ουσιαστικό παράδειγμα...

SILVERCREST: Ισχυρή τεχνολογία για την κουζίνα και το σπίτι

Η SILVERCREST και ο Andre Agassi εστιάζουν στην υψηλή...

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ:Προσωρινές αλλαγές στην κυκλοφορία λόγω έργων ΣΒΑΚ-Που κλείνουν οι δρόμοι

Προσωρινές αλλαγές στην κυκλοφορία λόγω των έργων της Φάσης...

Topics

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Έρχεται το βαρομετρικό χαμηλό «ERMINIO» – Πότε τίθεται σε ισχύ

Το βαρομετρικό χαμηλό «ERMINIO» αναμένεται να επηρεάσει την Κύπρο...

SILVERCREST: Ισχυρή τεχνολογία για την κουζίνα και το σπίτι

Η SILVERCREST και ο Andre Agassi εστιάζουν στην υψηλή...

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ:Προσωρινές αλλαγές στην κυκλοφορία λόγω έργων ΣΒΑΚ-Που κλείνουν οι δρόμοι

Προσωρινές αλλαγές στην κυκλοφορία λόγω των έργων της Φάσης...

ΚΟΚ-BASKET LEAGUE: Αυτό το Πάσχα ενώνουν δυνάμεις για την κοινωνία

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΚΟΚ), ενόψει των εορτών του...

«ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΙΜΑΤΟΣ»: Αρχίζει με πάσα στην προσφορά ζωής

Μια παγκύπρια εκστρατεία αιμοδοσίας που ενώνει τον αθλητισμό με...

Related Articles

Popular Categories