fbpx
27.7 C
Nicosia
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Iσόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Iσόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

-

Ισόβια κάθειρξη ήταν η ομόφωνη τιμωρία της δικαιοσύνης για την Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία καταδικάστηκε ομόφωνα για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

Δικαστές και ένορκοι δεν πείστηκαν ότι η κατηγορούμενη είναι αθώα και την έκριναν ένοχη για τη βαρύτατη πράξη σε βάρος του παιδιού της. Το γεγονός ότι δεν αιτήθηκε αναγνώριση ελαφρυντικών καθιστούσε εκ του νόμου μονόδρομο την επιβολή της ισόβιας κάθειρξης, καθώς  για να  μην επιβληθεί αυτή η βαρύτατη ποινή αναγκαία προϋπόθεση είναι η αναγνώριση έστω και ενός ελαφρυντικού.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου στις 5 Απριλίου θα ξαναβρεθεί στο εδώλιο καθώς συνεχίζεται σε διαφορετικό δικαστήριο η δίκη της για την υπόθεση του θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας. Σύμφωνα με τα ελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης η Ρούλα Πισπιρίγκου άκουσε ψύχραιμα την απόφαση του δικαστηρίου.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

LΟUIS HOTELS: Φέρνει το Καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι έχει ξεχωριστή αξία για την Louis Hotels, αφού στην πάροδο των 80 χρόνων εμπειρίας της, έχει χαρίσει και συνεχίζει να χαρίζει μοναδικές...