Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
4.7 C
Cyprus

ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΒΑΛΙ: Πατέρας για 6η φορά στα 82 του – Η μητέρα και αγαπημένη του είναι 38 ετών -(Φώτο)

- Advertisement -

Το έκτο του παιδί που του χάρισε η τρίτη σύντροφός του απέκτησε στα 82 του ο Ιταλός μόδιστρος, Ρομπέρτο Καβάλι.


«Η Σάντρα είναι μια χαρά, το ίδιο και το παιδί που γεννήθηκε πριν από μια εβδομάδα στη Φλωρεντία. Είναι πανέμορφος και συγκινήθηκα πολύ όταν το είδα μετά τη γέννησή του» δήλωσε στο ιταλικό περιοδικό Novella 2000 ο Ρομπέρτο Καβάλι αναφερόμενος και στην 38χρονη σύντροφό του, την πρώην Playmate από τη Σουηδία, Σάντρα Νίλσον.

Όπως αποκάλυψε ο νεογέννητος γιος του θα πάρει το όνομα Τζιόρτζιο, όπως έλεγαν τον πατέρα του που σκοτώθηκε από τους Ναζί λίγο πριν το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

«Το όνομα του θα είναι Τζιόρτζιο, όπως του παππού του, του πατέρα μου, τον οποίο οι Ναζί σκότωσαν στη σφαγή της Καβρίλια όταν ήμουν τεσσάρων ετών» είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός σχεδιαστής. Να επισημανθεί ότι ο Ρομπέρτο Καβάλι απέκτησε τα πρώτα δύο παιδιά του, τον Τομάζο και την Κριστίνα, από τον γάμο, το 1964, με την Σιλβανέλα Τζιανόνι με την οποία χώρισε 10 χρόνια αργότερα. Επόμενη σύζυγος του Ρομπέρτο Καβάλι έγινε το 1980 η Αυστριακή σχεδιάστρια μόδας, Έυα Μαρία Ντούρινγκερ, με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά, τον Ρόμπερτ, τη Ρακέλε και τον Ντανιέλε. Το ζευγάρι χώρισε το 2010 και από το 2014 ο Ρομπέρτο Καβάλι έχει στο πλευρό του την Σάντρα Νίλσον.


Hot this week

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Πράξεις χωρίς νόημα και επικίνδυνη ανοησία – Τα καμένα ποιος θα τα μαζέψει;

Ένα «άτυπο» ραντεβού φαίνεται πως είχε δοθεί και φέτος...

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories