fbpx
28.7 C
Nicosia
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΒΑΛΙ: Έφυγε από τη ζωή ο κορυφαίος σχεδιαστής μόδας-Ήταν πατέρας παιδιού...

ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΒΑΛΙ: Έφυγε από τη ζωή ο κορυφαίος σχεδιαστής μόδας-Ήταν πατέρας παιδιού ενός έτους-(Φώτο)

-

Ο κορυφαίος σχεδιαστής μόδας, Ρομπέρτο Καβάλι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών. Δίπλα του τις τελευταίες ώρες, όπως ήταν τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, η σύντροφός του Σάντρα Νίλσον.

Ο κορυφαίος σχεδιαστής μόδας, Ρομπέρτο Καβάλι, ήταν άρρωστος εδώ και πολλά χρόνια, μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Αφήνει πίσω του έξι παιδιά, το μικρότερο από τα οποία είναι ο Τζόρτζιο, μόλις ενός έτους.

Ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής μόδας, Ρομπέρτο Καβάλι έγινε μπαμπάς για έκτη φορά, σε ηλικία 82 ετών. Όπως είχε δηλώσει παλαιότερα αναφερόμενος και στην 38χρονη σύντροφό του, την πρώην Playmate από τη Σουηδία, Σάντρα Νίλσον. «Η Σάντρα είναι μια χαρά, το ίδιο και το παιδί που γεννήθηκε πριν από μια εβδομάδα στη Φλωρεντία. Είναι πανέμορφος και συγκινήθηκα πολύ όταν τον είδα, μετά τη γέννησή του» δήλωσε ο ίδιος στο ιταλικό περιοδικό «Novella 2000».

Ο Καβάλι αφήνει ένα τεράστιο κενό στη μόδα, παρόλο που το 2015 πούλησε την ομώνυμη εταιρεία που ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1970. Τα animalier του είχαν γίνει χαρακτηριστικό στοιχείο του brand, όπως και οι κεντημένες γούνες, τα μακριά πλούσια φορέματα με μεγάλα σκισίματα και οι πολλές διαφάνειες.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

RED: 21 χρόνια μουσικής!!-Ένα Καλοκαίρι γεμάτο καλλιτέχνες!

Ακόμα ένα καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι αρχίζει, με συνοδοιπόρους αγαπημένους καλλιτέχνες και όλους εσάς που στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια την μουσική και τον πολιτισμό,...