12.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΡΑΦΑΗΛ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ: ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΕΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΡΑΦΑΗΛ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ: ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΕΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

-

Έκκληση προς όλους τους συμπατριώτες του κάνει ο Ραφαήλ Στυλιανού ώστε να μαζευτεί ένα ποσόν για την μετάβαση του στην Γερμανία, όπου εκεί θα υποβληθεί σε εγχείρηση μυελού των οστών.  Όπως είναι γνωστό ο νεαρός δημοσιογράφος χρειάζεται να βρεθεί συμβατός δότης μυελού των οστών και μέχρι σήμερα παρά τις προσπάθειες  και την προσέλευση του κοινού δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Ο Ραφαήλ Στυλιανού με νέα του ανάρτησή στο προσωπικό του λογαριασμό διεξάγει έρανο ώστε να μπορέσει να μεταβεί στην Γερμανία, αφού η κυβέρνηση καλύπτει μόνο την ιατρική του περίθαλψη και όχι την μεταφορά και την σίτιση του ίδιου και του συνόδου του.

«Αγαπητοί φίλες και φίλοι καταρχάς θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για το μεγάλο σας ενδιαφέρον και την προσέλευση σας για να βρεθεί δότης μυελού τον οστών για εμένα, παρά τις πολλές προσπάθειες δεν έχει βρεθεί κάτι. Αυτή την φορά κάνω μια νέα έκκληση για όσους μπορούν να δώσουν το πιο μικρό για την μεταφορά μου στην Γερμανία αφού η Κυβέρνηση καλύπτει μόνο την ιατρική περίθαλψη και όχι την μεταφορά, σίτιση και παραμονή μου εκεί εμένα και του συνοδού μου.  Κάθε βοήθεια ακόμα και μικρή είναι σημαντική!

• ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ:

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

357034586115

CY62 0020 0195 0000 3570 3458 6115

Quick pay 99934092

•Ελληνική τράπεζα

Σε 1-2 μέρες θα είναι έτοιμο.

•Υπάρχουν και κουπόνια των 5€

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Για περισσότερες πληροφορίες

Νίκη :99422667

Μάριος: 99630282

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διευθύντρια απομάκρυνε καθηγητή με κινητικά προβλήματα λόγω μπούλιγκ που δέχονταν...

Απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας, όπου διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης φέρεται να απομάκρυνε θεολόγο καθηγητή-αντικαταστάτη με κινητικά προβλήματα, έπειτα από περιστατικά μπούλινγκ σε...