19.2 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΡΑΦΑΗΛ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ: «ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΟΥ»

ΡΑΦΑΗΛ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ: «ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΟΥ»

-

Ο νεαρός δημοσιογράφος Ραφαήλ Στυλιανού, πριν λίγες ημέρες γνωστοποίησε ότι τον τελευταίο μήνα βρίσκεται σε αναζήτηση συμβατού δότη μυελού. Σήμερα ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ότι παρά ότι η προσέλευση του κόσμου για δειγματοληψία ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δεν έχει εντοπιστεί κάποιος συμβατός δότης για να μπορεί να μεταβεί στη Γερμανία και να υποβληθεί σε μεταμόσχευση.

Όπως είναι γνωστό ο Ραφαήλ διαγνώστηκε με οξεία λευχαιμία την 1η Οκτωβρίου το 2013, ενώ βρισκόταν για σπουδές στην Ελλάδα και μετέβη εσπευσμένα στην Κύπρο καταφέρνοντας να το αντιμετωπίσει με χημειοθεραπείες, επιστρέφοντας στις σπουδές του και πραγματοποιώντας τα όνειρα του που αφορούσαν το κόσμο της δημοσιογραφίας. Μετά από εφτά χρόνια ο νεαρός καλείται να φανεί για ακόμη μια φορά δυνατός αναζητώντας δότη μυελού των οστών.

Σε ανάρτηση του ο νεαρός από τη Λεμεσό με θετική σκέψη ευχαρίστησε όλους όσους βρίσκονται δίπλα του και φυσικά τον κόσμο που έχει μεταβεί στα διάφορα σημεία για να δώσει δείγμα. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ακομα δεν χάθηκαν οι ελπίδες μου …. κάπου εκει εξω υπάρχει κάποιος η κάποια που θα μου μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το χαμόγελο μου …ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ. Για τις άλλες επαρχίες μην διστάσετε να με ρωτήσετε ».

Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου θα γίνεται δειγματοληψία και αιμοδοσία στο Δημοτικό Μέγαρο Λατσιών από τις 3.00 μ.μ. μέχρι τις 7.00 μ.μ.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...