fbpx
26.2 C
Nicosia
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΡΑΦΑΕΛΛΑ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥΣ: Η ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ! «ΝΑΙ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ...

ΡΑΦΑΕΛΛΑ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥΣ: Η ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ! «ΝΑΙ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΜΟΥ…»

-

Η νεαρή συμπατριώτισσα μας, Ραφαέλλα Μιλτιάδους η οποία είναι καθηλωμένη σε αμαξίδιο δεν χρειάστηκε και πολύ χρόνο σε μια βόλτα της, στην παλιά Λευκωσία να βρει ασυνείδητους  οδηγούς και με πολύ θετικότητα να δείξει πώς η παράνομη στάθμευση στην Λευκωσία, καλά κρατεί.

Φωτο: Demetris Loutsios

Δημοσιεύοντας φωτογραφικό υλικό η Ραφαέλα Μιλτιάδους έχει βάλει έως στόχο να γίνει η φωνή των ατόμων με αναπηρία και να αναδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα σε τροχοκάθισμα, καλώντας όλους να μάθουμε να σεβόμαστε τον διπλανό μας.

«Να ευχαριστήσω και δημοσίως τους συμπολίτες μου που με υποχρέωσαν να σπαταλήσω 1 ώρα προσπαθώντας να βρω λύση στην παράνομη στάθμευσή τους σε χώρο στην παλιά Λευκωσία. Να ευχαριστήσω και την Αστυνομία Κύπρου που με άφησε να περιμένω χωρίς αποτέλεσμα και δη την αγενέστατη και απαξιωτική συμπεριφορά αρμόδιου ατόμου στο τηλεφωνικό της κέντρο. Δηλώνω την τεράστια μου απογοήτευση σταθμεύοντας στη μέση ΔΥΟ χωρών στάθμευσης, γιατί ΝΑΙ χρειάζομαι χώρο για να κατεβάσω το αμαξίδιο μου, γιατί ΝΑΙ χρειάζομαι χώρο κοντά στον προορισμό μου, σε αντίθεση με ΣΕΝΑ και ΣΕΝΑ που μάλλον θα μπορούσατε απλά να περπατήσετε 10 λεπτάκια περισσότερο! Επίσης να παρακαλέσω τους ομοϊδεατες φίλους μου να μην τα παρατάνε και να διεκδικούν όσα μας αξίζουν!».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

APIVITA: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας! και ενώνει τις δυνάμεις της...

Η 20η Μαΐου γιορτάζεται, κάθε χρόνο, ως Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας, με απόφαση του ΟΗΕ, με σκοπό να αναδειχθούν τα οφέλη των μελισσών και των...