fbpx
30.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΡΑΦΑΕΛΑ ΠΙΤΣΙΚΑΛΗ: To μήνυμα της μαχήτριας που βρίσκεται στην Αμερική-Για άλλη μια...

ΡΑΦΑΕΛΑ ΠΙΤΣΙΚΑΛΗ: To μήνυμα της μαχήτριας που βρίσκεται στην Αμερική-Για άλλη μια φορά ζητά την βοήθεια του κοινού-(Βίντεο)

-

Μάχη με τον καρκίνο δίνει για τρίτη φορά στη ζωή της, η 20χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη, η οποία εδώ και λίγο διάστημα βρίσκεται στην Αμερική μετά από τη βοήθεια του κοινού και η ανταπόκριση ήταν Πανελλήνια. (Βίντεο)

Η κοπέλα από τα Χανιά δίνει τη δική της μάχη από μια σπάνιαμορφή καρκίνου τα τελευταία τρία χρόνια. Η πρώτη διάγνωση έγινε τον Ιούνιο του 2020 και αφού η 17χρονη, τότε, Χανιώτισσα είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο Αττικόν με έντονους πόνους και μικρή απόκριση στα αναλγητικά. Η διάγνωση άλλαξε όλη της τη ζωή, Σάρκωμα Ewing, όμως δεν “κατέθεσε” τα “όπλα”.

Μετά από στήριξη της οικογένειας της αλλά και του κοινού παρέμεινε στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Ελπίδα» και υποβληθεί σε εγχείρηση στην Ελλάδα για την απομάκρυνση του όγκου.Τον Οκτώβριο του 2021 υπήρξε η πρώτη υποτροπή, που αντιμετωπίστηκε με δεύτερη επέμβαση και με ακτινοβολίες.

Τον Μάιο του 2023, υπήρξε, δυστυχώς, δεύτερη υποτροπή. Η οικογένεια τής Ραφαέλας Πιτσικάλη, μετά την απόφαση των θεραπόντων γιατρών ότι δεν μπορεί να γίνει νέα επέμβαση στην Ελλάδα, αποφάσισε να απευθυνθεί σε Αντικαρκινικά Κέντρα του εξωτερικού και μεταβεί στο εξειδικευμένο MD-Anderson Cancer Center, στο Χιούστον των ΗΠΑ που παραμένει μέχρι σήμερα.

Σε ανάρτησή της, η 20χρονη ευχαριστεί το κοινό για την αμέριστη συμπαράσταση που της έδειξε όλο αυτό το διάστημα ενώ όπως αναφέρει τα έξοδα της νοσηλείας της είναι πολλά και ζητά εκ νέου την στήριξη του κοινού ώστε να μπορέσει να κερδίσει τη μάχη με τη ζωή.

Όσες και όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να το κάνουν καταθέτοντας χρήματα στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, δικαιούχοι του οποίου είναι η Ραφαέλα Πιτσικάλη και η μητέρα της:

Ερανικός Εθνική GR1601100640000006400476351

https://revolut.me/rafaelapitsikali

https://www.paypal.me/rafaellapitsi

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Ξανά στο γήπεδο, όπως παλιά -(Φώτο)

Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οι θρύλοι του παρελθόντος, που κάποτε αγωνίζονταν στον αγωνιστικό χώρο, επέστρεψαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα, την...