ΡΑΦΑΕΛΑ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥΣ: Ανέβηκε στην σκηνή και χόρεψε με το αμαξίδιο μαζί με τον Πάνο Βλάχο-(Φώτο)

Μια εκπληκτική βραδιά πέρασαν όσοι βρέθηκαν στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου απολαμβάνοντας τη μοναδική εμφάνιση του Πάνου Βλάχου, ο οποίος εντυπωσίασε τους θαυμαστές του με την παρουσία του. Ένα από τα πιο συγκινητικά στιγμιότυπα της βραδιάς ήταν όταν η Ραφαέλα Μιλτιάδους, η γνωστή πρέσβειρα οδικής συνείδησης, ανέβηκε στη σκηνή με το αμαξίδιο της και χόρεψε μαζί με τον ερμηνευτή.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Kική Χατζηγεωργίου

Η εμφάνιση αυτή άγγιξε τις καρδιές όλων, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη δύναμη της μουσικής να ενώνει και να προσφέρει μοναδικές στιγμές. Η προγραμματισμένη συναυλία που διοργάνωσε η μουσική σκηνή Red στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου με τον Πάνο Βλάχο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η Ραφαέλα Μιλτιάδους, με τη δύναμη και το σθένος της, έδειξε για άλλη μια φορά το πόσο σημαντική είναι η αποφασιστικότητα και η θετική στάση στη ζωή.

Ο Πάνος Βλάχος την αγκάλιασε με θέρμη τραγούδησε μαζί της, αποδεικνύοντας ότι η μουσική μπορεί να ενώσει τους ανθρώπους και να δημιουργήσει μαγικές, μοναδικές στιγμές. Η εμφάνιση αυτή έκανε τους θαυμαστές να παραμιλούν και άφησε ανεξίτηλη εντύπωση σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Hot this week

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2026: 5 οικονομικοί προορισμοί στην Ευρώπη

Οι καλοκαιρινές διακοπές στην Ευρώπη δεν χρειάζεται να κοστίζουν...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΣΙΡΛΗΣ: Γιατί οι νέες γενιές επιλέγουν γειτονιές και όχι απλώς κατοικίες

Οι πόλεις που θα ξεχωρίσουν την επόμενη δεκαετία θα...

Topics

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2026: 5 οικονομικοί προορισμοί στην Ευρώπη

Οι καλοκαιρινές διακοπές στην Ευρώπη δεν χρειάζεται να κοστίζουν...

«ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΑΝΗΚΩ ΕΔΩ»: Μεγάλωσε στην Κύπρο, σπουδάζει και εργάζεται, αλλά παραμένει ξένη στα χαρτιά

ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ* Γεννήθηκε στην Αίγυπτο, όμως ενηλικιώθηκε στην Κύπρο....

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Η κάνναβη κυριαρχεί, αυξάνονται κοκαΐνη και μεθαμφεταμίνη – Ρεκόρ ατόμων σε θεραπεία

Αριθμό-ρεκόρ καταγράφουν τα άτομα που βρίσκονται σε θεραπευτικά προγράμματα...

Related Articles

Popular Categories