fbpx
21.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ: Έγινε πατέρας για 5η φορά -«Καλώς ήρθες άγγελέ μας!»-(Φώτο)

ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ: Έγινε πατέρας για 5η φορά -«Καλώς ήρθες άγγελέ μας!»-(Φώτο)

-

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα υποδέχτηκαν στο κόσμο το πρώτο τους παιδί. Το μικρό θαύμα όπως αποκάλεσε την κόρη τους, τους έφερε ευτυχία και συγκίνηση.λ

«Γεμάτοι ευτυχία και συγκίνηση κρατάμε στην αγκαλιά μας το μικρό μας θαύμα! Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε τον κόσμο μαζί σου… Καλώς ήρθες άγγελέ μας! (Η κοράκλα μας)»

Ο Ολυμπιονίκης Άρσης Βαρών έγινε πατέρας για 5η φορά μετά το γάμο του με την Αφροδίτη Σκαφίδα. Ο ίδιος έχει άλλα τέσσερα παιδιά την Ελένη, Βίκτωρα, Μαρία και Νικόλα. Ήταν παντρεμένος με την δημοσιογράφο Αναστασία Σδούγκου -η οποία απεβίωσε το 2018- με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά. Το 2024 ο Πύρρος Δήμας νυμφεύτηκε την πρώην παίκτρια του Survivor, Αφροδίτη Σκαφίδα, με την οποία έφερε στον κόσμο σήμερα την κόρη τους.

Η πρώην επικοντίστρια και ο Πύρρος Δήμας γνωρίζονταν αρκετά χρόνια λόγω του αθλητισμού. Οι δυο τους ήρθαν κοντά το καλοκαίρι του 2021 σε εκδήλωση που διοργάνωσε κοινός τους φίλος.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

RED: 21 χρόνια μουσικής!!-Ένα Καλοκαίρι γεμάτο καλλιτέχνες!

Ακόμα ένα καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι αρχίζει, με συνοδοιπόρους αγαπημένους καλλιτέχνες και όλους εσάς που στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια την μουσική και τον πολιτισμό,...