fbpx
30.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ: Οι δύο αδελφές που σώθηκαν όταν έπεσαν σε διάτρηση...

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ: Οι δύο αδελφές που σώθηκαν όταν έπεσαν σε διάτρηση γνώρισαν τον διασώστη τους (Φώτο)

-

Συγκινητική ήταν η στιγμή όταν οι δύο αδελφές που έπεσαν σε διάτρηση πριν λίγες ημέρες γνώρισαν τα μέλη της Λευκής Εναλλαγής και τον πυροσβέστη που ανέσυρε το ένα από τις δύο αδελφές, το εντεκάχρονο κοριτσάκι.

Tα δύο κοριτσάκια που έπεσαν σε διάτρηση ύψους 40 μέτρων στις 28/12/22 σε αυλή κατοικίας, επισκέφθηκαν τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας, στο Αρχηγείο Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μαζί με τους γονείς τους. Σύμφωνα με ανάρτησή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου τα μέλη της Πυροσβεστικής έδωσαν τα συγχαρητήρια στα κοριτσάκια για την τόλμη και το θάρρος που επέδειξαν.

«Με μεγάλη μας χαρά, τα δύο κοριτσάκια που έπεσαν σε διάτρηση ύψους 40 μέτρων στις 28/12/22 σε αυλή κατοικίας, επισκέφθηκαν τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας, στο Αρχηγείο Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μαζί με τους γονείς τους. Είχαν την ευκαιρία γνωρίσουν, να συνομιλήσουν και να ευχαριστήσουν τα μέλη της Λευκής Εναλλαγής που ανταποκρίθηκαν άψογα στην επιχείρηση διάσωσης, αλλά και να φωτογραφηθούν με τον πυροσβέστη που ανέσυρε το κοριτσάκι 11.5 ετών. Μπράβο στα κοριτσάκια για την τόλμη και το θάρρος που επέδειξαν! Τους ευχόμαστε να είναι πάντα καλά! »

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Ξανά στο γήπεδο, όπως παλιά -(Φώτο)

Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οι θρύλοι του παρελθόντος, που κάποτε αγωνίζονταν στον αγωνιστικό χώρο, επέστρεψαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα, την...