fbpx
28.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: 11χρονη και 9χρονη έπεσαν σε πηγάδι 40 μέτρων –Παράκληση του...

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: 11χρονη και 9χρονη έπεσαν σε πηγάδι 40 μέτρων –Παράκληση του Ανδρέα Κεττή (Βίντεο)

-

Στη διάσωση κοριτσιού 11 ετών, προχώρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το οποίο έπεσε μαζί με την αδελφή του σε πηγάδι, ύψους 40 μέτρων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, σήμερα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ανέσυραν παιδάκι 11.5 ετών, από διάτρηση με νερό βάθους 40 μέτρων, ευτυχώς χωρίς εμφανή σοβαρό τραυματισμό. Το κοριτσάκι μαζί με την αδελφή του 9.5 ετών, κατέληξαν στο πάτο της διάτρησης όταν ενώ έπαιζαν ανέμελα, το εντελώς πρόχειρο κάλυμμα της διάτρησης σε αυλή κατοικίας στο Δήμο Λακατάμιας ,υποχώρησε. Παρέμειναν εκεί για 2.5 ώρες καλώντας για βοήθεια χωρίς ανταπόκριση, μέχρι που το 9.5 ετών κοριτσάκι τόλμησε και σκαρφάλωσε στη σωλήνα της διάτρησης και διένυσε κατακόρυφη απόσταση 40 μέτρων μέχρι την επιφάνεια και ειδοποίησε τους γονείς τους.

https://twitter.com/akettis/status/1608162673992282113?s=20&t=1Cbp59MUdPYS-o5MAxriNA

«Ακόμα μια φορά επαληθεύονται οι προβλέψεις μας. Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε τόσο τυχεροί! Προ ημερών και μετά από επανειλημμένες κλήσεις για ανάσυρση κυρίως ζώων από ανοικτά πηγάδια με κινδύνους να αναφύονται και για τα μέλη μας κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων διάσωσης, κάναμε έκκληση τόσο σε ιδιώτες όσο και σε όλους τους αρμόδιους Κρατικούς φορείς να επιθεωρήσουν και να ασφαλίσουν ανοικτές διατρήσεις και πηγάδια. Σήμερα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία με μέλη μας από Πυροσβεστικής Σταθμούς Λευκωσίας, ανέσυραν παιδάκι (κοριτσάκι) 11.5 ετών, από διάτρηση με νερό βάθους 40 μέτρων, ευτυχώς χωρίς εμφανή σοβαρό τραυματισμό. Το κοριτσάκι μαζί με την αδελφή του 9.5 ετών κατέληξαν στο πάτο της διάτρησης όταν ενώ έπαιζαν ανέμελα, το εντελώς πρόχειρο κάλυμμα της διάτρησης σε αυλή κατοικίας στο Δήμο Λακατάμιας ,υποχώρησε. Παρέμειναν εκεί για 2.5 ώρες καλώντας για βοήθεια χωρίς ανταπόκριση μέχρι που το 9.5 ετών κοριτσάκι τόλμησε και σκαρφάλωσε στη σωλήνα της διάτρησης και διένυσε κατακόρυφη απόσταση 40 μέτρων μέχρι την επιφάνεια και ειδοποίησε τους γονείς τους. Μπράβο στα κοριτσάκια για την τόλμη και το θάρρος που επέδειξαν ! Μπράβο στα μέλη μας των Πυροσβεστικών Σταθμών Λευκωσίας για την άψογη και πετυχημένη επιχείρηση διάσωσης!»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΤΡΙΤΟΥ: Η εμπειρία της από Μουσείο της Γαλλίας με την...

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων γιορτάζεται σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, και η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της από το...