fbpx
28.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ: Στο πλευρό του πολίτη και των ζώων κάθε στιγμή -Η διάσωση...

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ: Στο πλευρό του πολίτη και των ζώων κάθε στιγμή -Η διάσωση ενός σκύλου (Βίντεο)

-

Στο πλευρό του πολίτη στέκεται πάντοτε η Πυροσβεστική Κύπρου και αυτό το αποδεικνύει έμπρακτα σε όποια περίπτωση διάσωσης είτε αφορά ανθρώπινη ζωή ή ενός ζώου. Του λόγου το αληθές δείχνει σε ανάρτησή του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, την αποτελεσματική διάσωση ενός σκύλου.

Δέστε τα μάτια και το ύφος του,στην αγκαλιά της συναδέλφου όταν αισίως τελειώνει η περιπέτεια του μετά από πτώση του σε πηγάδι 30 μέτρων με νερό!, αναφέρει σε ανάρτηση του στο twitter ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής. Σε άλλες δύο διασώσεις σκύλων προέβη τις τελευταίες μέρες η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η πρώτη περίπτωση από πηγάδι 30 μέτρων με νερό όπου διεξάγονταν εργασίες συντήρησης σε αυλή οικίας στην Επαρχία Πάφου και η δεύτερη περίπτωση από πηγάδι βάθους 10 μέτρων σε κοινότητα της Επαρχίας Λευκωσίας. Και στις δύο περιπτώσεις τα σκυλιά παραδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και έγιναν οι απαραίτητες διευθετήσεις για σφράγισμα και ασφάλιση των πηγαδιών.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΤΡΙΤΟΥ: Η εμπειρία της από Μουσείο της Γαλλίας με την...

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων γιορτάζεται σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, και η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της από το...