14.8 C
Nicosia
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWS«ΠΤΗΣΗ ΑΓΑΠΗΣ»: Η πτήση που έφερε χαμόγελα στα παιδιά

«ΠΤΗΣΗ ΑΓΑΠΗΣ»: Η πτήση που έφερε χαμόγελα στα παιδιά

-

Ογδόντα παιδιά και οι συνοδοί τους γνώρισαν την εμπειρία της πτήσης, μαζί με τον Μίκυ και τη Μίνι Μάους, μια αεροπορική περιήγηση 30 λεπτών.

Η ICTS Cyprus, όπως και κάθε χρόνο, συνέβαλε για την επιτυχή υλοποίηση της εκδήλωσης «Flight of Love» η οποία πραγματοποιήθηκε από το Flight Safety Foundation και την TUS Airlines με σκοπό να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία πτήσης σε ιδιαίτερα παιδιά!”

Η ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την 1η Νοεμβρίου στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας, όπως κάθε χρόνο, από το FlightSafety Foundation και την TUS Airlines, η οποία πρόσφερε σε ιδιαίτερα παιδιά την ευκαιρία να ζήσουν τη μαγεία της πτήσης.

Η «Flight of Love» ήταν μια επιτυχημένη και συγκινητική εκδήλωση, που χάρισε χαμόγελα και αγάπη στα παιδιά που συμμετείχαν. Η ICTS και φέτος με χαρά και υπερηφάνεια συνέβαλε στην υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας, αναλαμβάνοντας τις υπηρεσίες ελέγχου ασφαλείας για τους μικρούς επιβάτες και τους συνοδούς τους.

Η ICTS προσέφερε μια άνετη και ασφαλή εμπειρία στα παιδιά εξασφαλίζοντας σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς του Αερολιμένα Λάρνακας να πραγματοποιηθεί η διέλευσή τους μέσω ενός εξειδικευμένου διαδρόμου για τον έλεγχο ασφαλείας προς διευκόλυνσή τους. Η ICTS δείχνει την κοινωνική της ευαισθησία και αλληλεγγύη και δίνει το παρών σε κάθε δράση που αφορά το καλό των παιδιών. Γιατί όλα τα παιδιά αξίζουν να ονειρεύονται!

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: