fbpx
19.9 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΣΚΥΛΩΝ: ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΣΚΥΛΩΝ: ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

-

Ένας χώρος όπου ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου θα μπορεί να φιλοξενηθεί δημιουργήθηκε μετά από πρωτοβουλία των Δήμων της μείζονος Λευκωσίας. Στο χώρο θα φιλοξενούνται οι τετράποδοι φίλοι του ανθρώπου, οι οποίοι θα εντοπίζονται να περιφέρονται χωρίς ιδιοκτήτη στα δημοτικά όρια των συμβαλλομένων δήμων.

Οι δήμοι που συμμετέχουν στο χώρο αυτό είναι ο Δήμος Λευκωσίας, Στροβόλου, Αγλαντζιάς, Έγκωμης, Αγίου Δομετίου και Λακατάμιας. Σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Στροβόλου, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους ανέφερε ότι ο ίδιος επισκέφθηκε το συγκεκριμένο χώρο υπενθυμίζοντας ότι ένα κατοικίδιο δεν είναι παιχνίδι.

Ο δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους

«Το να υιοθετήσουμε ένα ζωάκι σημαίνει ότι δεσμευόμαστε να το φροντίζουμε για όλη του τη ζωή. Τα περιστατικά εγκατάλειψης είναι απάνθρωπα και μόνο θλίψη μπορούν να προκαλούν. Οι υπηρεσίες μας και οι υπεύθυνοι του χώρου βλέπουν καθημερινά το σκληρότερο πρόσωπο των ανθρώπων».

Όσοι ενδιαφέρονται να υιοθετήσουν ένα σκυλάκι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα του χώρου στο facebook – Χώρος Προσωρινής Φύλαξης Αδέσποτων Σκύλων – Dog care taking Shelter – αλλά και να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το διαχειριστή του χώρο στο τηλέφωνο 96701075

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: