ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΑΡΛΙΝ: Πρώτη μέρα στο σχολείο για τα παιδιά της – Το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα χαρούμενο (Φώτο)

Στο σχολείο για πρώτη μέρα πήγαν τα πριγκιπόπουλα και οι γονείς τους, Αλβέρτος και Πριγκίπισσα Σαρλίν είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’ αυτό.

Τα δύο τους παιδιά, πριγκίπισσα Gabriella και πρίγκιπας Jacques, 7 ετών, πήγαν για πρώτη μέρα στο σχολείο. Να θυμίσουμε, ότι πριν λίγο καιρό η Πριγκίπισσα Σαρλίν αποκάλυψε ότι η μικρή Gabriella κουρεύτηκε μόνη της, αφού βρήκε ένα ψαλίδι στο σπίτι και λίγο αργότερα κούρεψε και τον αδερφό της.

“Η Gabriella έκοψε τα μαλλιά της και του αδερφού της!!! Ανυπομονώ για το σχολείο τη Δευτέρα”

Hot this week

ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΜΕΣΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: Οι ΟΥΚ κολυμπούν για τους «Μικρούς Ήρωες στην Βουλιαγμένη-Για πρώτη φορά γίνεται πράξη-(Βίντεο)

Μια εκδήλωση γεμάτη συναίσθημα, συμβολισμό και ελπίδα ετοιμάζεται να...

EUROVISION 2026: Αποθέωση για Antigoni και Akylas στο Euro Party του ΡΙΚ στη Λευκωσία – Τα δάκρυα της Antigoni-(Βίντεο-Φώτο)

Μια βραδιά γεμάτη λάμψη, ρυθμό και… Eurovision vibe εκτυλίχθηκε...

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Έρχεται το βαρομετρικό χαμηλό «ERMINIO» – Πότε τίθεται σε ισχύ

Το βαρομετρικό χαμηλό «ERMINIO» αναμένεται να επηρεάσει την Κύπρο...

Topics

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Έρχεται το βαρομετρικό χαμηλό «ERMINIO» – Πότε τίθεται σε ισχύ

Το βαρομετρικό χαμηλό «ERMINIO» αναμένεται να επηρεάσει την Κύπρο...

SILVERCREST: Ισχυρή τεχνολογία για την κουζίνα και το σπίτι

Η SILVERCREST και ο Andre Agassi εστιάζουν στην υψηλή...

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ:Προσωρινές αλλαγές στην κυκλοφορία λόγω έργων ΣΒΑΚ-Που κλείνουν οι δρόμοι

Προσωρινές αλλαγές στην κυκλοφορία λόγω των έργων της Φάσης...

Related Articles

Popular Categories