fbpx
27 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΝΝΑ: ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΚΑΡΟΛΟΥ (φώτο)

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΝΝΑ: ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΚΑΡΟΛΟΥ (φώτο)

-

Η μοναχοκόρη της Βασίλισσας Ελισάβετ, Πριγκίπισσα Αννα, η μικρότερη αδελφή του Πρίγκιπα Κάρολου και μεγαλύτερη του Πρίγκιπα Άντριου και του Πρίγκιπα Έντουαρντ, κλείνει σήμερα τα 71 της χρόνια.

Στο επίσημο προφίλ του αδελφού της Κάρολου, ανέβηκε μια φωτογραφία που απεικονίζεται εκείνη και ο Κάρολος σε μικρότερη ηλικία.  

«Ευχόμαστε ευτυχισμένα γενέθλια στην πριγκίπισσα. Σε αυτή τη φωτογραφία από το 1951, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας κρατά το χέρι της μικρής του αδερφής ενώ κάθονται στον κήπο του οίκου Clarence».

Παρόλο, που η Πριγκίπισσα Άννα δεν απασχολεί ιδιαίτερα τα ΜΜΕ εντούτοις είναι μια γυναίκα που φημίζεται για το στιλ και το δυναμισμό της. Έχει ποινικό μητρώο και της αρέσει να μιλάει με τα γουρούνια. Το 1974 παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής λίγο μετά τον γάμο της με τον Στρατηγό, Mark Philipps. Οι νεόνυμφοι βρίσκονταν εν κινήσει με όχημα που κατευθυνόταν προς το Παλάτι του Buckingham, όταν ο Ian Ball σταμάτησε το αυτοκίνητο και της ζήτησε να βγει έξω. Η απάντηση της; «Με τίποτα!». Έχει δύο παιδιά, για τα οποία αρνήθηκε να φέρουν βασιλικούς τίτλους.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: