fbpx
18.8 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΡΙΓΚΙΠΑΣ HARRY- MEGKAN MARGK: ΡΕΚΟΡ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥΣ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ HARRY- MEGKAN MARGK: ΡΕΚΟΡ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥΣ

-

Ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά γεγονότα του τελευταίου χρόνου ήταν η συνέντευξή του Πρίγκιπα Harry και της Megkan Margk με δημοσιογράφο την Oprah Winfrey. Περίπου, 17,1 εκατομμύρια Αμερικανοί παρακολούθησαν με ενδιαφέρον όσα δήλωσε το ζευγάρι.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο ΑBC η χθεσινή δίωρη συνέντευξη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Harry και η Megkan κατηγόρησαν τη βρετανική βασιλική οικογένεια για ρατσισμό και αποτυχία στο να τους προστατεύσει από την αρνητική κάλυψη των μέσων ενημέρωσης, ήταν το τηλεοπτικό γεγονός με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση σε έναν χρόνο πέραν του Super Bowl.

Το Super Bowl προσελκύει ένα κοινό περίπου 100 εκατομμυρίων και είναι το τηλεοπτικό γεγονός με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στις ΗΠΑ. Πέρυσι, τα Όσκαρ τα παρακολούθησαν 23,6 εκατομμύρια τηλεθεατές. Μεταξύ άλλων, το ζευγάρι αποκάλυψε λίγες ώρες μετά την συνέντευξη τους ότι το δεύτερο παιδί τους είναι κοριτσάκι. «Είναι υπέροχο που θα έχουμε αγόρι και κορίτσι. Είμαστε οικογένεια. Δυο παιδιά είναι αρκετά. Το μωρό θα γεννηθεί το καλοκαίρι» είπαν χαρακτηριστικά ο Harry και η Μegkan. 

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: