16.3 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΡΙΓΚΙΠΑΣ CHARLES- KAMILA PARKER: ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-AΠΩΝ Ο MACRON

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ CHARLES- KAMILA PARKER: ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-AΠΩΝ Ο MACRON

-

Την Ελληνική πρωτεύουσα πρόκειται να επισκεφθούν την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25 Μαρτίου ο Πρίγκιπας Charles και η σύζυγός του, Kamila Parker. Το ζευγάρι αναμένεται να πάει στην Αθήνα την Τετάρτη 24 Μαρτίου μετά από πρόσκληση του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη, για να παραβρεθούν στις εκδηλώσεις για τον ερτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Γαλλίας, Emmanuel Macron και η σύζυγός του Brigitte, τελικά δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν στους εορτασμούς αφού το Παρίσι βρίσκεται σε σκληρό απαγορευτικό. Τα αυστηρά μέτρα στην Γαλλία θα κρατήσουν για τέσσερις εβδομάδες.

Να επισημάνουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που διάδοχος του Βρετανικού θρόνου Πρίγκιπας της Ουαλίας Charles πάει την Ελλάδα. Μαζί με την σύζυγό του, επισκέφθηκε ξανά το 2018 πραγματοποιώντας επίσημη επίσκεψη αναφέροντας ότι «Είμαστε όλοι Έλληνες». Από την πλευρά της, η μητέρα του, βασίλισσα Elizabeth II δεν έχει επισκεφθεί ποτέ την Ελλάδα ενώ ο γιος της, επισκέφτηκε την Ελλάδα για πρώτη φορά πριν από 56 χρόνια. Πολύ συχνά μάλιστα μεταβαίνει με ιδιωτικό τζετ στο Άγιο Όρος.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διευθύντρια απομάκρυνε καθηγητή με κινητικά προβλήματα λόγω μπούλιγκ που δέχονταν...

Απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας, όπου διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης φέρεται να απομάκρυνε θεολόγο καθηγητή-αντικαταστάτη με κινητικά προβλήματα, έπειτα από περιστατικά μπούλινγκ σε...