16.4 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΡΙΓΚΙΠΑΣ CHARLES: AΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ CHARLES: AΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

-

Στην Ελλάδα ενδεχομένως να βρεθεί ο Πρίγκιπας Charles, εάν φυσικά το επιτρέψει η πανδημία. O Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, διάδοχο του Βρετανικού θρόνου, Κάρολο.

O Πρωθυπουργός επανέλαβε στον Πρίγκιπα Κάρολο την πρόσκληση να παραστεί στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου, στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, ώστε να τιμηθεί η συνεισφορά της Βρετανίας στον αγώνα για την ανεξαρτησία.

Aπό την πλευρά του, ο Πρίγκιπας τόνισε την αγάπη του για την Ελλάδα και ανέφερε τη δράση του φιλανθρωπικού ιδρύματος Prince’s Trust International στην Ελλάδα, απαντώντας θετικά στην πρόσκληση να μεταβεί στην Ελλάδα, σημειώνοντας όμως ότι η οριστική του απάντηση εξαρτάται από την εξέλιξη της πανδημίας. Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που διάδοχος του Βρετανικού θρόνου Πρίγκιπας της Ουαλίας Charles θα πάει στην Ελλάδα. Tην είχε επισκεφθεί και το 2018 μαζί με τη Δούκισσα της Κορνουάλης Camila πραγματοποιώντας επίσημη επίσκεψη για να δηλώσει: «Είμαστε όλοι Έλληνες». Σε αντίθεση με τη μητέρα του βασίλισσα Ελισάβετ που δεν πήγε ποτέ στην Ελλάδα. Να σημειωθεί ότι ο Πρίγκιπας Charle πήγε για πρώτη φορά πριν από 56 χρόνια και από τότε πάει ιδιωτικώς και επισκέπτεται το Άγιο Όρος.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: