fbpx
30 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ-ΚΕΙΤ ΜΙΤΛΕΝΤΟΝ: ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ...

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ-ΚΕΙΤ ΜΙΤΛΕΝΤΟΝ: ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ GEORGE- ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

-

Από νωρίς πήραν τις θέσεις τους στις επίσημες κερκίδες του γηπέδου Wembley ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, η Κέιτ Κέιτ Μίντλετον αλλά και ο μικρός Πρίγκιπας George o oποίος στο πρώτο γκολ της ομάδας της Αγγλίας πανηγύρισε τρελά.

Οι τρεις τους μόλις μπήκε το γκολ πριν την συμπλήρωση του 2ου λεπτού της αναμέτρησης, σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και ξεκίνησαν να πανηγυρίζουν . Στο γήπεδο όλοι πανηγύρισαν ανάμεσα τους και ο Μπόρις Τζόνσον ο οποίος βρίσκεται εκεί με την σύζυγό του, Κάρι Σίμοντς.

Πάντως, αυτός που πανηγύρισε τρελά ήταν ο Πρίγκιπας George ο οποίος δεν μπόρεσε να κρατήσει τον ενθουσιασμό του και η μητέρα του Κέιτ προσέτρεξε να τον αγκαλιάσει. Nα σημειωθεί ότι στο γήπεδο ανάμεσα σε άλλους βρίσκεται ο Μπόρις Τζόνσον με την σύζυγο του αλλά και ο Τομ Κρουζ με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο Μπόρις Τζόνσον με την σύζυγο του πανηγυρίζει
O Tομ Κρουζ με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΤΡΙΤΟΥ: Η εμπειρία της από Μουσείο της Γαλλίας με την...

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων γιορτάζεται σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, και η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της από το...