fbpx
12.8 C
Nicosia
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ: Αναλαμβάνει ρόλο αντιβασιλέα-Στη σκιά της ασθένειας του Καρόλου

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ: Αναλαμβάνει ρόλο αντιβασιλέα-Στη σκιά της ασθένειας του Καρόλου

-

Ο διάδοχος του Βασιλιά Κάρολου, Πρίγκιπας Ουίλιαμ αναλαμβάνει τον ρόλο του πατέρα τους ξεκινώντας μια νέα εποχή στη Βρετανία. Η κοινή γνώμη στην βρετανική πρωτεύουσα δεν έχουν άλλο θέμα από την κατάσταση της υγείας του Βασιλιά τους, κανένας ποια θα είναι η διάρκεια και η επιστροφή του Κάρολου.

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ επέστρεψε πίσω στα καθήκοντά του για να αναλάβει βασιλικά καθήκοντά, μετά την άδεια που είχε πάρει λόγω της ασθένειας της συζύγου του Κέιτ. Τα τρία μέλη καλούνται να πάρουν τους ρόλους τους ώστε να “αντικαταστήσουν” την απουσία του Βασιλιά Κάρολου.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η βασίλισσα Καμίλα και η πριγκίπισσα Άνα. Ο Κάρολος έχει δηλωθεί ως εξωτερικός ασθενής και θα λαμβάνει προγραμματισμένες θεραπείες στο σπίτι για να είναι σε ένα ασφαλές και ήσυχο περιβάλλον.

Ο Βασιλιάς Κάρολος θα ασχολείται με τις κρατικές υποθέσεις από την οικία του στο Σάντρινχαμ και θα συνεννοείται με τον πρωθυπουργό Σούνακ κυρίως τηλεφωνικά. Οι μετακινήσεις του γίνονται με ελικόπτερο καθώς οι εντολές των γιατρών είναι να μην κουράζεται.

Σύμφωνα με το νόμο του 1937, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας έχει αναλάβει τον ρόλο του Αντιβασιλέα. Ο νόμος αυτός προβλέπει ότι σε περίπτωση μερικής ή ολικής ανικανότητας του άνακτα, τέσσερα μέλη της οικογένειας που βρίσκονται στη σειρά διαδοχής αναλαμβάνουν τους ρόλους των Συμβούλων.

Αυτής της επιτροπής ηγείται ο Ουίλιαμ ως Αντιβασιλέας και οι άλλοι τρεις είναι η βασίλισσα Καμίλα λόγω του τίτλου της, η πριγκίπισσα Άνα και ο πρίγκιπας Έντουαρντ.Μείζον θέμα για την Βρετανία είναι και η επίσκεψη- αστραπή του Χάρι στο Λονδίνο για να δει τον Κάρολο.

Ο δευτερότοκος γιος του βασιλιά ταξίδεψε για 11 ώρες, είδε τον πατέρα του για 45 λεπτά στο Κλάρενς Χάουζ και πήγε σε ξενοδοχείο του Λονδίνου για να περάσει τη νύχτα του, αφού δεν έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί κάποια από τις πολλές βασιλικές κατοικίες.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: