fbpx
28.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΟΠΗ ΑΒΡΑΑΜ: ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΡΝΗ» ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ...

ΠΟΠΗ ΑΒΡΑΑΜ: ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΡΝΗ» ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (βίντεο)

-

Σε μια αξιέπαινη πράξη προέβη σήμερα το πρωϊ η βραβευμένη Κυπρία ηθοποιός Πόπη Αβραάμ, δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο την προσωπική αγανάκτησή της για την απαξίωση της πολιτείας απέναντι στα πολιτιστικά θέματα.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός στο πλαίσιο ακτιβιστικής δράσης, προέβη σε ένα μονόλογο, ερμηνεύοντας, στην είσοδο του Υπουργείου, αποσπάσματα από το έργο “Επάγγελμα πόρνη” της Λιλής Ζωγράφου.  Η παρέμβαση της κ. Αβραάμ προστίθεται σε μια σειρά από δράσεις των καλλιτεχνών θεάτρου της ΠΕΟ που έχουν τιτλοφορηθεί “Πολιτισμός σε ασφυξία” και που στόχο έχουν να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη και την πολιτεία γύρω από το αίτημα επαναλειτουργίας των θεάτρων.

«Η ζωή έγινε πια πάρα πολύ απάνθρωπη για να την καλουπώνουμε σε σχήματα. Δεν μας ανήκει καν. Όπως δεν μας ανήκει τίποτα. Όταν ο κάθε τυχάρπαστος, ο κάθε τιποτένιος μπορεί να μας ταπεινώνει, να μας φτύνει, να μας εξευτελίζει.  Όχι η επανάσταση μου δεν θα στρεφόταν κατά του κατεστημένου και του συστήματος του, αλλά εναντίον εκείνων που δέχονται αδιαμαρτύρητα τη μοίρα τους»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΤΡΙΤΟΥ: Η εμπειρία της από Μουσείο της Γαλλίας με την...

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων γιορτάζεται σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, και η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της από το...