19.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΟΛ ΤΖΟΥΛΙΟΥΣ: Θρήνος για τον 20χρονο Νιγηριανό επιθετικό-Η αστυνομία ζητά πληροφορίες από...

ΠΟΛ ΤΖΟΥΛΙΟΥΣ: Θρήνος για τον 20χρονο Νιγηριανό επιθετικό-Η αστυνομία ζητά πληροφορίες από το κοινό για το τροχαίο

-

Μεγάλη θλίψη προκάλεσε στον ποδοσφαιρικό κόσμο η είδηση του θανάτου του 20χρονου Νιγηριανού επιθετικού, Πολ Τζούλιους, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής είχε πρόσφατα ενταχθεί στην ομάδα της ΕΝΠ Παραλιμνίου, φέρνοντας ελπίδες για μια λαμπρή πορεία στην καριέρα του. Το δυστύχημα συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε ο Πολ εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Η είδηση του χαμού του συγκλόνισε την ομάδα του, τους συμπαίκτες του, αλλά και ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα, που θρηνεί την απώλεια ενός ταλαντούχου ποδοσφαιριστή που είχε μπροστά του όλο το μέλλον.

Ο Πολ Τζούλιους είχε μόλις ενταχθεί στην ΕΝΠ τον Ιούλιο, μετά από μια σειρά προκλήσεων που αντιμετώπισε για να ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ευρώπη. Παρά τις δυσκολίες, είχε δείξει το πείσμα και την αποφασιστικότητα να διακριθεί και να συμβάλει στην επιτυχία της ομάδας του.

Η ανακοίνωση της ΕΝΠ Παραλιμνίου, εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη της ομάδας και τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του νεαρού αθλητή.

Με βαθύτατη θλίψη και οδύνη, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο χαμό του ποδοσφαιριστή μας Paul Julius ο οποίος ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα σήμερα το πρωί.

Η τραγική είδηση του θανάτου, μας έχει συγκλονίσει όλους. Παρά τις δυσκολίες και τις ταλαιπωρίες που αντιμετώπισε για να ενταχθεί στην οικογένειά μας, παρέμεινε ακλόνητος και αποφασισμένος να εκπληρώσει τους στόχους του. Η μνήμη του θα μείνει ζωντανή στις καρδιές μας, και η απουσία του θα είναι αισθητή. Είμαστε στο πλευρό της οικογένειάς και των αγαπημένων του αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη.

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η οδική σύγκρουση

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 6.30 το πρωί της Τρίτης, ενώ ο 20χρονος οδηγούσε αυτοκίνητο στον δρόμο Παραλιμνίου-Πρωταρά, στην κατεύθυνση προς Πρωταρά, σε σημείο του δρόμου στην περιοχή Περνέρα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε άντρας ηλικίας 74 ετών, στην κατεύθυνση προς Παραλίμνι.

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης, απευθύνει έκκληση στο κοινό για πληροφορίες, με τις εξετάσεις να συνεχίζονται από το Τμήμα Τροχαίας Αμμοχώστου. Παρακαλείται το κοινό όπως για πληροφορίες επικοινωνεί με το Τμήμα Τροχαίας Αμμοχώστου, στον τηλεφωνικό αριθμό 23803014, 23803019 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: