ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ζητά τη στήριξη του κοινού για μετάβαση του στο εξωτερικό (Φώτο)

Τη στήριξή του κοινού ζητά ο 27χρονος Πολύδωρος Χαραλάμπους ο οποίος είναι πατέρας ενός 5χρονου κοριτσιού. Ο νεαρός συμπατριώτης μας ζητά βοήθεια για το παγκύπριο έρανο που διεξάγει λόγω της κατάστασης του.

Συγκεκριμένα στις 27 Απρίλιου 2021, μετά από ατύχημα που σημειώθηκε στην παραλία των Δημοτικών Μπάνιων στην Πάφο, υπέστη καρδιακή ανακοπή, μετά από περιστατικό πνιγμού. Ακολούθως ο Πολύδωρος διακομίσθηκε στην Εντατική Μονάδα του ΓΝ Λεμεσού και μετέπειτα στην εντατική του ΓΝ Πάφου. Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΙΓΜΑ στην Πάφο, Μάριο Ιγνατίου, ο νεαρός πατέρας σήμερα φέρει τραχειοστομία και γαστροστομία, σύμφωνα με την οικογένειά του. Ακολούθως, ο 27χρονος οδηγήθηκε στην πτέρυγα Αποκατάστασης του Μελάθρου Αγωνιστών ΕΟΚΑ για αποκατάσταση. Μετά από συνεχή επικοινωνία με ιατρούς στο εξωτερικό, η οικογένεια του νεαρού προσπαθεί να τον μεταφέρει σε ειδικό Κέντρο Αποθεραπείας. Η οικογένεια του εξασφάλισε άδεια από το αρμόδιο Υπουργείο για να διεξαγάγει παγκύπριο έρανο και με την δημοσίευση αυτή προσβλέπει και στην βοήθεια όλων μας.

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΤΡΟΟΔΟΥΣ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε αυτοκινητόδρομους – Πότε ξεκινούν οι εργασίες και πού θα επηρεαστεί η κίνηση

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν το επόμενο διάστημα σε διάφορα...

«ΣΕΙΡΗΝΕΣ»: Έπεσαν στη θάλασσα για έναν σκοπό – 120 γυναίκες κολύμπησαν στον Πρωταρά για την Αροδαφνούσα-(Φώτο)

Περισσότερες από 120 γυναίκες μπήκαν στη θάλασσα στον Πρωταρά...

Topics

Related Articles

Popular Categories