fbpx
13.9 C
Nicosia
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΟΑΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Μια μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στα ΑμεΑ με παρουσίαση βιβλίου-Μουσική με...

ΠΟΑΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Μια μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στα ΑμεΑ με παρουσίαση βιβλίου-Μουσική με τα μάτια της ψυχής

-

Η Παγκύπρια Οργάνωση Αποκατάστασης Αναπήρων Λεμεσού (Π.Ο.Α.Α Λεμεσού) ΠΟΑΑ Λεμεσού Παγκύπρια Οργάνωση Αποκατάστασης Αναπήρων διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Όλοι Διαφορετικοί – Όλοι Ίσοι», όπου θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση του βιβλίου του Ρένου Χριστοδουλίδη «Το πιο γλυκό Λεμόνι»

Η εκδήλωση-ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022 η ώρα 11:00π.μ.-1:00μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού «Μητροπολίτης Χρύσανθος Α». Πρόκειται για μια εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στα ΑμεΑ και θα γίνει η παρουσίαση βιβλίου «Το πιο γλυκό Λεμόνι» υπό την αιγίδα του Αξιότιμου Δημάρχου Λεμεσού κύριου Νίκου Νικολαΐδη.

Παράλληλα, θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό Πρόγραμμα όπου θα ακουστούν τραγούδια από το Φωνητικό Σύνολο του Κέντρου Ημέρας Ενηλίκων «Το Σπίτι του Μάριου». Ιάκωβος Βαλανίδης, ερμηνείες από το Μαρκέλλο και στο πιάνο Ιωσήφ Καρταπάνης. Από τη Μουσική σχολή Μαρίας Διαμαντίδου. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Μιχάλης Μιχαήλ θα παίξει μουσική με τα μάτια στο #Eyeharp, μαζί με την υποστήριξη της μουσικοθεραπεύτριας Παναγιώτας Καπνίση ενώ η Νάγια Καπνίση θα παρουσιαστεί σε πρώτη μετάδοσή ζωντανά το τραγούδι της #ενσυναίσθησης από τον Μαρκέλο Λουκά.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: