fbpx
22.3 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWS«ΠΛΕΙΑΔΕΣ»: Το συγκλονιστικό τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τον «Ορέστη»-Περιγράφει τη δράση του...

«ΠΛΕΙΑΔΕΣ»: Το συγκλονιστικό τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τον «Ορέστη»-Περιγράφει τη δράση του serial killer που συγκλόνισε το Πανελλήνιο- (Βίντεο)

-

Ντοκιμαντέρ που δείχνει τη δράση του serial killer, Νίκου Μεταξά που συγκλόνισε το Πανελλήνιο έχει ετοιμασθεί από τους δημιουργούς Πάρη Νικολάου, Ανδρέα Σεϊττάνη και Μιχάλη Τερζή.

Τέσσερα χρόνια από την εξιχνίαση των φρικιαστικών εγκλημάτων του Νίκου Μεταξά, δημοσιεύθηκε το τρέιλερ του πρώτου ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «ΠΛΕΙΑΔΕΣ», περιγράφοντας τη δράση του serial killer με το ψευδώνυμο «Ορέστης35». Μεταξύ άλλων μιλούν ανακριτές της Αστυνομίας, ο Μάρκος Τράγκολας (τέως Διευθυντής της Πυροσβεστικής), ο αποβιώσαντας δύτης Axel Schoeller (συμμετείχε στις έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη), ο τέως Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, οι δημοσιογράφοι Γωγώ Αλεξανδρινού και Παναγιώτης Δημόπουλος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου οικιακών βοηθών Κύπρου Λούης Κουτρουκίδης, η Διευθύντρια του Ινστιτούτου Μελετών Κοινωνικού Φύλου, Σουζάνα Παύλου, αλλά και φίλη του πρώτου Κύπριου κατά συρροή δολοφόνου. 

Στο δελτίο Τύπου που δημοσίευσαν οι παραγωγοί του ντοκιμαντέρ αναφέρουν μεταξύ άλλων «Για να ακουστούν οι φωνές των «Πλειάδων» αλλά και των τόσων άλλων ανθρώπων που ακόμα τους στοιχειώνει αυτή η υπόθεση. Για να προβληματιστεί η κυπριακή κοινωνία και να αναρωτηθεί πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

Για να κάνουμε μια αυτοκριτική και να αναρωτηθούμε πόσο πραγματικά νοιαζόμαστε για την «Φιλιππινεζού» που ζει στο σπίτι μας. Για να αποφύγουμε τον επόμενο «Ορέστη». Για την Λιβία, την Ελένα, την Μαίρη Ρόουζ, την Σιέρρα, την Αριάν, την Ασμίτα και την Μαρικάρ». Για την διεκπεραίωση των εργασιών, η παραγωγή δανείστηκε πλάνα από Alpha Tv Cy, OMEGA channel, Ant1 Live News, Sigma TV, Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: