fbpx
28.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΙΤΣΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ: Τιμητική εκδήλωση αφιερωμένη στην Κύπρια ηθοποιό και σκηνοθέτιδα (Φώτο)

ΠΙΤΣΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ: Τιμητική εκδήλωση αφιερωμένη στην Κύπρια ηθοποιό και σκηνοθέτιδα (Φώτο)

-

Τιμητική βραδιά αφιερωμένη ηθοποιό και σκηνοθέτιδα διοργανώνει ο Θεατρικός Πολυχώρος ΕΣΤΙΑ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 στις 19.30 και περιλαμβάνει την παρουσίαση δύο βιβλίων από τη φιλόλογο και κριτικό λογοτεχνίας Χρυσόθεμις Χατζηπαναγή για την πορεία της δημοφιλούς ηθοποιού: τη συλλογή χρονογραφημάτων με τίτλο «Φίλοι μου, γεια σας» (1992) και το λεύκωμα «Πίτσα Αντωνιάδου – Πορεία στην Τέχνη» (Εκδόσεις Εν Τύποις, 2006).

Η Πίτσα Αντωνιάδου θα ερμηνεύσει υπό τη μορφή θεατροποιημένης ανάγνωσης τον μονόλογο του Λεωνίδα Μαλένη «Τηλεφώνημα από το Ντουμπάι». Στην βραδιά συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Φάνη Πέτσα, Χριστίνα Καραγιάννη και Ιάκωβος Ιακώβου ενώ στο τραγούδι θα είναι η Χριστίνα Γαβριηλίδου. Σκηνοθετική επιμέλεια: Άγις Παίκος.Θα ακολουθήσει απονομή τιμητικής πλακέτας και τιμητική διάκριση σε μια προσωπικότητα από τον χώρο του θεάτρου για τη συμβολή του/της στο «Θέατρο και τον Πολιτισμό». Η τιμητική Διάκριση απονέμεται κατά τη διάρκεια ειδικά σχεδιασμένης εκδήλωσης. Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 97 790533.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: