22.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗ

-

Ένας από μηχανής θεός για να γεμίζει λίγο το κενό…ένα κενό που δημιουργήθηκε χωρίς λόγο και αιτία, χωρίς χαιρετισμούς και με λόγια πικρά που ακόμη και σήμερα συνεχίζονται…Περιμένοντας τον Αη-Βασίλη δεν θέλω να μου φέρει δώρα, ούτε αντικείμενα που χάνονται στο χρόνο, θέλω αυτή την αγάπη που μου έλειψε, την αγκαλιά και τα φιλιά που χάθηκαν και φύγαν.

Θέλω τα λόγια που δεν πονούν και τα πρόσωπα που κάποτε γελούσαν…Που το χαμόγελο μου ζωγράφιζε το πρόσωπο μου, δεν με παρεξηγούσαν αλλά με αγαπούσαν. Θέλω πίσω όλα αυτά που έχασα αλλά ποτέ δεν ξέχασα…

Μου λείπουν οι εγκάρδιές αγκαλιές, τα φιλιά και όλα αυτά που δείχνουν ότι ένας άνθρωπος κάπου σε σκέφτεται, σε νοιάζεται και ας είναι μακριά…Μου λείπεις εσύ και όλο σου, το είναι…Μου λείπει η ζεστή αγκαλιά σου, τα φιλιά σου, τα αστεία σου η σοβαρότητα σου και αυτά που αγαπώ στον χαρακτήρα σου.

Δεν θέλω να σκέφτομαι τα αρνητικά και ούτε αυτά που με πληγώνουν….Δεν θέλω στεναχώριες και μιζέρια και όλα αυτά της καθημερινότητας που ποτέ δεν σταματούν να υπάρχουν…Θέλω να σκέφτομαι ότι ο Αη-Βασίλης θα μου φέρει τα πολυτιμότερα δώρα που θα είναι και ουσιαστικά. Θέλω υγεία, χαρά, ευτυχία…και εσένα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: