fbpx
25.3 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ: Εγκυμονούσα μητέρα που το αγέννητο μωρό της αντιμετωπίζει πρόβλημα καρδιάς...

ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ: Εγκυμονούσα μητέρα που το αγέννητο μωρό της αντιμετωπίζει πρόβλημα καρδιάς μεταβαίνει επειγόντως στο Ισραήλ- Η ανάρτηση του βουλευτή

-

Μετά από ενημέρωση του βουλευτή του ΔΗΚΟ, Παύλου Μυλωνά και την παρέμβαση της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Υγείας, Δρ. Γιαννάκη Γιαννάκη, εγκυμονούσα μητέρα που το αγέννητο παιδί της, αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας με την καρδιά του, θα μεταφερθεί επειγόντως στο Ισραήλ ώστε το παιδί να γεννηθεί εκεί.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του βουλευτή, μετά το μήνυμα που πήρε από τον πατέρα του αγέννητου παιδιού ο οποίος εκλιπαρούσε βοήθεια από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ώστε να αποφευχθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για να μεταφερθεί στο Ισραήλ η σύζυγός του χωρίς πρόβλημα στο Ισραήλ, ο ίδιος ενημέρωσε την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Δρ Χριστίνα Γιαννάκη, και η γυναίκα τελικά θα μεταφερθεί στο Ισραήλ.

«Πριν από λίγο πήρα αυτό το μήνυμα από φίλους και φίλες επικοινώνησα με την ΓΔ του Υπ. Υγείας. Μόλις ενημερώθηκε σε λίγη ώρα με πήρε πίσω .Με παρέμβαση της η μητέρα θα μεταφερθεί στο εξωτερικό όπου και θα γίνουν όλες οι επεμβάσεις. Πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά . Κυρία Γιαννάκη η ευαισθησία σας και η καθημερινή μάχη που δίνεται είναι άξια αναφοράς. Σας ευχαριστούμε εκ μέρους και της οικογένειας. Κράτος δικαίου ή κράτος μπανανίας σε τι κοινωνία ζούμε ;;;; Το αγέννητο βρέφος μας διαγνώστηκε με πρόβλημα στην καρδιά του συγκεκριμένα οι αρτηρίες του είναι ανάποδα. Το μωρό πρέπει μόλις γεννηθεί να γίνει άμεσα επέμβαση ανοικτής καρδιάς. Οι “έξυπνοι” ιατροί της Κύπρου κρίνουν ότι το μωρό πρέπει να γεννηθεί στο Μακάρειο να περιμένουμε την όλη γραφειοκρατία της Κύπρου και μετά να μεταβεί στο εξωτερικό για εγχείρηση ενώ δεν μας εγκρίνουν να πάει η γυναίκα μου να γεννήσει στο Ισραήλ όπου θα γίνει η εγχείρηση και θέλουν να περιμένουμε την όλη γραφειοκρατία και μετά να μεταβεί στο εξωτερικό για να γίνει η εγχείρηση.

Σας ρωτώ κύριοι υπεύθυνοι που πήρατε αυτή την απόφαση εάν συμβεί το οτιδήποτε στο βρέφος ποιος θα αναλάβει την ευθύνη ;;;; Υπάρχει λόγος να ακολουθήσει η όλη ταλαιπωρία και μετά να γίνει η εγχείρηση;;;Υπουργείο Υγείας Κυπριακή Δημοκρατία Νίκος Αναστασιάδης (Nicos Anastasiades) Η υγεία είναι πάνω από όλα δεν δέχομαι να γίνονται εξετάσεις σε αυτό το θέμα. Μπορείτε να βοηθήσετε;;;»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: