19.1 C
Nicosia
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ: Κατέλαβε τη 12η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα –Ο τελευταίος αγώνας...

ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ: Κατέλαβε τη 12η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα –Ο τελευταίος αγώνας για φέτος (Φώτο)

-

Τη 12η θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που έγινε στη Βαρκελώνη της Ισπανίας κατέλαβε ο Παύλος Κοντίδης ενώ Παγκόσμιος πρωταθλητής στέφθηκε ο Νεοζηλανδός Tom Saunders, με δεύτερο τον Ιρλανδό Finn Lynch και τρίτο τον Κροάτη Tonci Stipanovic.

 
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, ο Παύλος Κοντίδης ξεκίνησε πολύ καλά και ήταν 5ος στην κατάταξη, όμως οι τρεις μόλις κούρσες των τελικών που έγιναν ήταν καταστροφικές για τον πρωταθλητή μας ο οποίος έπεσε στην 12η θέση στο τέλος. Σε δηλώσεις του για τον αγώνα ο Παύλος Κοντίδης ανέφερε πως αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας για φέτος.

«Θα κάνουμε μια μεγάλη ανασκόπηση τόσο της τελευταίας χρονιάς όσο και της 5ετίας. Σίγουρα τα δύο τελευταία αποτελέσματα στο Πανευρωπαϊκό και στο Παγκόσμιο μας προβληματίζουν και πρέπει να βρούμε τι πήγε λάθος. Δεν πρέπει, να υποτιμούμε τη σωματική κόπωση καθώς όσο και να θέλεις, κάποιες φορές είναι δύσκολο ο οργανισμός να ανταποκριθεί στο 100%. Και, κακά τα ψέματα, δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να είσαι σε φόρμα τον Αύγουστο και να βρεθείς ξανά σε φόρμα Οκτώβριο – Νοέμβριο».  

Πηγή: ΚΥΠΕ

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

PATRIZIA PEPE: Ποιους είδαμε στο ιταλικό brand στην Λεμεσό

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, fashion lovers και επιχειρηματίες, βρέθηκαν στο κατάστημα PATRIZIA PEPE και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τον μοναδικό...