17.4 C
Nicosia
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ: Αύριο θα μπει στην κούρσα των μεταλλίων-Τον "απειλούν" ο Περουβιανός...

ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ: Αύριο θα μπει στην κούρσα των μεταλλίων-Τον “απειλούν” ο Περουβιανός και ο Βρετανός

-

Ελπίδες για να κερδίσει το Χρυσό μετάλλιο έχει ο Παύλος Κοντίδης ο οποίος “απειλείται” μόνο από τον Περουβιανό και τον Βρετανό.

Σύμφωνα με ανάρτηση στη σελίδα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής για να κερδίσει τον Χρυσό μετάλλιο πρέπει να τερματίσει 7 θέσεις πάνω από τον Wearn, δηλαδή να είναι σε μια από τις τρεις πρώτες και ο Matt σε μια από τις τρεις τελευταίες.Τον Κοντίδη απειλούν μόνο ο Περουβιανός και ο Βρετανός. Κανένας άλλος δεν μπορεί να τον περάσει.

Ο πρωταθλητής μας μπαίνει στην κούρσα των μεταλλίων από τη 2η θέση με διαφορά -14β από τον πρωτοπόρο, +10β από τον 3ο και +14β από τον 4ο. Τη Δευτέρα (05/8) δεν έγιναν ιστιοδρομίες λόγω άπνοιας, παρά την πολύωρη αναμονή των αθλητών στη θάλασσα.

Η medal race θα γίνει την Τρίτη (06/8 – 16:43 CY , ΡΙΚ) με την κατάταξη όπως ήταν μετά από 8 ιστιοδρομίες. Οι βαθμοί στην κούρσα μεταλλίων μετρούν διπλοί. O Κοντίδης είναι στην medal race για 4η διαδοχική διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι δύο τελευταίες ιστιοδρομίες της ημέρας δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω άπνοιας, δίνοντας στον Ολυμπιονίκη Παύλο Κοντίδη την ευκαιρία να μπει αύριο στην κούρσα μεταλλίων από τη 2η θέση.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: