fbpx
31.2 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΑΥΛΙΝΑ ΝΑΘΑΝΑΗΛ: Μητέρα τριών παιδιών κέρδισε το διαγωνισμό υποτροφίας Performing Art by...

ΠΑΥΛΙΝΑ ΝΑΘΑΝΑΗΛ: Μητέρα τριών παιδιών κέρδισε το διαγωνισμό υποτροφίας Performing Art by Phani Ioannou- Παλιότερα συμμετείχε στο X’ Factor Ελλάδος (Αποκλειστικό-Βίντεο)

-

Μια μητέρα τριών παιδιών με πλούσια καλλιτεχνική εμπειρία στο χώρο της μουσικής κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια του Performing Art by Phani Ioannou.

Η Παυλίνα Ναθαναήλ από τη Λάρνακα η οποία έλαβε μέρος στο διαγωνισμό κατάφερε να κερδίσει υποτροφία αξίας €1000 για φοίτηση στο εργαστήρι Stage Performing Art by Phani Ioannou για την περίοδο Σεπτεμβρίου 2022 – Ιουνίου 2023. Το “stage performing art” ή αλλιώς ερμηνευτική τέχνη είναι η ικανότητα του να μαγνητίσεις το κοινό με τη σκηνική σου παρουσία και ερμηνεία.

Η 30χρονη έχει σπουδάσει νομική και είναι μητέρα τριών παιδιών. Έχοντας από μικρή το μικρόβιο της μουσικής από τα παιδικά της χρόνια έχει παρακολουθήσει κατά διαστήματα μαθήματα φωνητικής και πιάνου ενώ το 2017 γεύτηκε για λίγο και την εμπειρία του X Factor Ελλάδος.

Η αγάπη της για τον υγιεινό τρόπο ζωής την οδήγησε τους τελευταίους μήνες στη δημιουργία της μικρής οικογενειακής επιχείρησης Saladisimo στη Λάρνακα. Όπως σημείωσε και η ίδια η Παυλίνα, η σημαντική μουσική παιδεία και πορεία της Φανής Ιωάννου θα βοηθήσει την ίδια να εξελίξει το μουσικό της πεδίο και να ξεπεράσει τα όρια της.

Η Φανή Ιωάννου

Η Φανή Ιωάννου είναι απόφοιτος του Berklee College Of Music με Bachelor’s Degree in Professional Music and Performing. Η ίδια εδώ και 20 χρόνια βρίσκεται στο χώρο της μουσικής σκηνής έχοντας τραγουδήσει σε Αμερική, Ελλάδα και Κύπρο με μεγάλους καλλιτέχνες και εξαίρετους μουσικούς. Με καλλιτεχνικές ομάδες έχει ανεβάσει απ’ τα μεγαλύτερα μιούζικαλ και καλλιτεχνικές παραστάσεις με μεγάλη επιτυχία. Η νικήτρια της υποτροφίας έχει μουσική φλέβα αφού είναι κόρη του Νομικού και Ποιητή Μάριου Ναθαναήλ με πλούσιο μουσικό παρελθόν το οποίο όπως φαίνεται συνεχίζεται με τη θυγατέρα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΟΜΨΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ: Εννέα Κύπριες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν την κυπριακή παράδοση-Όλα τα...

Μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιείται με εννέα καταξιωμένες Κύπριες σχεδιαστές παρουσιάζοντας μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής ενδυμασίας εμπνευσμένες από υλικά της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας του...