fbpx
30.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΑΤΡΑ: «Οι θεωρίες σε βάρος της γυναίκας μου είναι δημοσιογραφικό δημιούργημα»

ΠΑΤΡΑ: «Οι θεωρίες σε βάρος της γυναίκας μου είναι δημοσιογραφικό δημιούργημα»

-

Με τους δημοσιογράφους τα έβαλε ο πατέρας των τριών παιδιών που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε λίγο σχετικά χρονικό διάστημα. Ο πατέρας των παιδιών ανέφερε ότι αυτά που ακούγονται το τελευταίο διάστημα είναι απλά ένα δημοσιογραφικό δημιούργημα.

Όσα δήλωσε ο πατέρας αποκλειστικά στο «Πρωινό», «Θα τα πούμε όλα μετά τις τοξικολογικές. Έως τότε παρακαλούμε σιωπή και σεβασμό». Μάλιστα σχολίασε το δημοσίευα που κυκλοφόρησε για την αλλοίωση στο οστό της μύτης και είπε πως τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν ήταν στην ουσία από τη ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας και όχι της Τζωρτζίνας.

Οι έρευνες για τις αιτίες θανάτου συνεχίζονται, και ο πατέρας των κοριτσιών, ο κ. Μάνος, εξήγησε μάλιστα πως όλα αυτά που ακούγονται το τελευταίο διάστημα και οι θεωρίες συνομωσίας, είναι απλά ένα δημοσιογραφικό δημιούργημα. Συμπλήρωσε δε πως ο κόσμος είναι άδικος απέναντι στη σύζυγό του, Ρούλα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών ζητά να σταλούν στο εξωτερικό τα δείγματα της 9χρονης Τζωρτζίνας που έφυγε από τη ζωή πριν από ένα περίπου μήνα. Την ίδια ώρα, προβληματισμό προκαλούν οι περίεργες αναρτήσεις της μητέρας των τριών κοριτσιών, οι οποίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα.Δύο χρόνια πριν τον πρώτο θάνατο, η 33χρονη μιλούσε στα social media για προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε η ίδια και τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε αναφέρει ποτέ σε γιατρούς που την είχαν ρωτήσει.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Ξανά στο γήπεδο, όπως παλιά -(Φώτο)

Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οι θρύλοι του παρελθόντος, που κάποτε αγωνίζονταν στον αγωνιστικό χώρο, επέστρεψαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα, την...