fbpx
17.9 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ: Αποκαλύπτει τι θα γίνει στη σειρά "Η Γη της Ελιάς"......

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ: Αποκαλύπτει τι θα γίνει στη σειρά “Η Γη της Ελιάς”… (Φώτο)

-

Μετά από πέντε χρόνια ο Πασχάλης Τσαρούχας επέστρεψε στην τηλεόραση στη Γη της Ελιάς. Ο ίδιος σε συνέντευξή του, ήταν αποκαλυπτικός το τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς αλλά και για τον ρόλο που υποδύεται.

Στην συνέντευξή του, στο TV24 ο αγαπημένος ηθοποιός μιλά για τον χαρακτήρα του Στάθη λέγοντας ότι είναι στιβαρός και σοβαρός ως άνθρωπος και παράλληλα έχει και τα κωμικά του στοιχεία γι’ αυτό άλλωστε είναι αγαπητός στους τηλεθεατές. Αναφερόμενος, στην απιστία προς τη σύζυγό του, ο Πασχάλης Τσαρούχας διευκρινίζει ότι είναι μια χαρά και μάλιστα είναι δικαιολογημένος, εάν σκεφτεί πώς για 20 χρόνια περίπου κάνει υπομονή μέσα στο γάμο του. Όμως, σε σχετική ερώτηση εάν όντως αγαπάει πολύ τη γυναίκα του ο ίδιος αναφέρει ότι δεν μένεις σε ένα γάμο μόνο γιατί αγαπάς τον άνθρωπο σου, αλλά πολλών πραγμάτων. Την μεγάλη ανατροπή την κάνει η Ιουλία η οποία ανατρέπει και τις ισορροπίες. Σύμφωνα με τον πετυχημένο ηθοποιό τα πράγματα δεν θα μείνουν έτσι όπως έχουν λόγω των πολλών ανατροπών που θα έρθουν.

Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν όταν η Αρετή θα περπατήσει και τότε το τοπίο θα ξεκαθαρίσει. Ο ίδιος θα πάρει τις αποφάσεις του και θα κάνει αυτό που πραγματικά επιθυμείς. Μια κίνηση όμως που δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο αφού η Ιουλία και όχι τα παιδιά του θα είναι αυτή που θα αποφασίσει.

Μιλώντας, για την σχέση του γιου του, Στέφανου με τη Μυρτάλη, ο γνωστός ηθοποιός δείχνει ότι ο ήρωας που υποδύεται είναι πολύ θετικός με τη σχέση του. «Δεν ξέρω τι θα γίνει με αυτό το ζευγάρι στο μέλλον, όμως ο Στάθης από την αρχή ήταν πολύ θετικός με αυτή την ιστορία, ίσως γιατί του θυμίζει τα όσα έζησε στα νιάτα του με την Ιουλία. Ίσως όμως και γιατί είναι πιο ανοιχτόμυαλος ή απλά βλέπει πως μόνο με αυτό το κορίτσι είναι ευτυχισμένος ο Στέφανος. Εγώ, και πέραν του σεναρίου, στηρίζω αυτό το ζευγάρι, υπάρχει ωστόσο και μια πονηριά σε όλο αυτό, άμα είσαι καλός με όλους, στο τέλος φταίνε οι άλλοι…».

Παράλληλα, ο ηθοποιός μιλά για τους υπόλοιπους ρόλους χωρίς όμως να αποκαλύπτει και πολλά πράγματα λέγοντας απλά ότι η Χάιδω θα “μαλακώσει” . Τώρα, όσον αφορά την μεταξύ τους σχέση εκτός κάμερας ο ίδιος διευκρινίζει ότι έχουν δέσει πάρα πολύ με τη Δώρα Χρυσικού, την Ιφιγένεια Τζόλα και τον Λίαμ Αϊρλαντ, οι οποίοι όπως είναι γνωστό υποδύονται τη οικογένεια του.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: