10.8 C
Nicosia
Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 2025
ΑρχικήNEWSΠΑΡΑΣΚΙΩ-ΚΩΣΤΗΣ: Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν τελικά η 82χρονη και ο 41χρονος-Η...

ΠΑΡΑΣΚΙΩ-ΚΩΣΤΗΣ: Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν τελικά η 82χρονη και ο 41χρονος-Η ιστορία του κεραυνοβόλου έρωτα τους -(Βίντεο)

-

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής οι οποίοι είχαν γίνει viral πριν λίγο καιρό όταν δήλωσαν σε όλους ότι θα παντρευτούν και στην αρχή δεν τους πίστεψε κανείς.

Τη νύφη περίμενε ο γαμπρός στα σκαλοπάτια της εκκλησίας ενώ το παρόν έδωσαν εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.Η ιστορία του κεραυνοβόλου έρωτά τους είχε γίνει viral πριν από λίγο καιρό, όταν αρραβωνιάστηκαν.

Τη νύφη περίμενε ο γαμπρός στα σκαλοπάτια της εκκλησίας ενώ παρόντες στον γάμο ήταν εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cretapost.gr. Ο Κωστής και η Παρασκιώ είναι κτηνοτρόφοι και μένουν στο χωριό Κρότος Δήμου Γόρτυνας. Γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια της παραμονής του Κωστή στο χωριό όπου βρέθηκε εκεί από το Ζαρό σαν βοσκός.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: