22 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ: Η αλήθεια για την εκπομπή - Το ΡΙΚ χάνει την...

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ: Η αλήθεια για την εκπομπή – Το ΡΙΚ χάνει την σίγουρη τηλεθέαση

-

Μια ακόμη εκπομπή που είχε σίγουρα εξασφαλισμένα τα ποσοστά τηλεθέασης στο ημικρατικό κανάλι, “μετακομίζει” στο ιδιωτικό κανάλι Άλφα, ανεβάζοντας ακόμη πιο ψηλά τον πήχη της τηλεθέασης.

Μετά από τέσσερα χρόνια που η εκπομπή “Παραδοσιακή Βραδιά” φιγούραρε ανάμεσα στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης του ΡΙΚ, κάποιοι αποφάσισαν ότι πρέπει να ρίξει αυλαία για τους δικούς τους μοναδικούς λόγους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το τελευταίο διάστημα είχε κηρυχθεί ένας “πόλεμος” μεταξύ προσώπων για το εάν η εκπομπή θα παραμείνει στο ημικρατικό κανάλι. Κάποια στιγμή, τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο και έτσι η ομάδα της “Παραδοσιακής Βραδιάς” αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και με τη νέα χρονιά να μετακομίσει στο κανάλι των Λατσιών.

Το μόνο σίγουρο σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι η Άντρη Καραντώνη και ο Μιχάλης Χατζημιχαήλ με την εταιρεία του Νίκου Γαλήνη θα συνεχίσουν να προσφέρουν στους φανατικούς τηλεθεατές έναν πλούσιο συνδυασμό από παραδοσιακούς χορούς με φιλοξενούμενα χορευτικά συγκροτήματα και σύνολα, κυπριακά τραγούδια, λαϊκούς ποιητές και τσιαττιστές, καθώς και καλεσμένους-έκπληξη κάθε εβδομάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτη, πρόσωπο από την διεύθυνση του ημικρατικού καναλιού και το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο ήθελαν να σταματήσουν την εκπομπή παρόλα τα ψηλά νούμερα τηλεθέασης που κατέγραφε η εκπομπή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εκπομπή είχε δύο προτάσεις για να μετακομίσει η εκπομπή από το κρατικό κανάλι, η μια ήταν το Omega και η άλλη το Άλφα το οποίο τελικά κατάφερε να κερδίσει τη “μάχη”.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...