20.6 C
Nicosia
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΠΑΟΛΑ ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΗ-ΚΡΙΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ: Επισφραγίστηκε ο έρωτάς τους-(Φώτο-Βίντεο)

ΠΑΟΛΑ ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΗ-ΚΡΙΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ: Επισφραγίστηκε ο έρωτάς τους-(Φώτο-Βίντεο)

-

Μετά από ένα σύντομο αλλά έντονο έρωτα, η Πάολα Χατζηλαμπρή βρήκε το δικό της λιμάνι ευτυχίας δίπλα στον Κρις Δρουσιώτη. Η γνωστή Κύπρια ηθοποιός ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, με την ευτυχία να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Ο γάμος, που πραγματοποιήθηκε σε ένα ρομαντικό τοπίο στο Minthis Resort στην Πάφο, ήταν γεμάτος από ευτυχισμένες στιγμές, με τη νύφη να κλέβει την παράσταση. Στο πλευρό της είχε τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, τον γιο της, που μοιράστηκε μαζί της αυτή τη σημαντική ημέρα.

Ο Κρις Δρουσιώτης, καθηγητής στο πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης, έκανε πρόταση γάμου στην Πάολα το περασμένο Φεβρουάριο στο Παρίσι, μετά από έξι μήνες σχέσης. Η τελετή και η δεξίωση ήταν γεμάτες χαρά και συγκίνηση, με φίλους και συγγενείς να εύχονται στο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτον γιορτάζοντας με χορό και τραγούδι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο δικηγόρος Γιάννος Γεωργιάδης με τη σύντροφό του Μίρα, η επιχειρηματίας Βέρα Λυσσιώτη, καθώς και μέλη του Rottary Club, όπου η Πάολα είναι μέλος.

Το ζευγάρι να ανταλλάσσει όρκους.

Ο αγαπημένος της, πλέον σύζυγος της είναι καθηγητής στο πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης και η πρόταση γάμου έγινε το περασμένο Φεβρουάριο στο Παρίσι, μετά από έξι μήνες σχέσης.

Στο γάμο έδωσαν το παρόν της εκλεκτοί φίλοι ανάμεσα τους και ο δικηγόρος Γιάννος Γεωργιάδης με την σύντροφό του Μίρα, μέλη του Rottary Club το οποίο είναι μέλος η Πάολα Χατζηλαμπρή αλλά και στενοί φίλοι του ζευγαριού.

Τα στιγμιότυπα αποτυπώνουν την αγάπη και τη χαρά που μοιράστηκαν οι καλεσμένοι με το ζευγάρι, καθιστώντας αυτήν την ημέρα αξέχαστη.

Οι πρώτες φωτογραφίες των νεόνυμφων ως παντρεμένο ζευγάρι.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: