fbpx
22.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ: ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ (βίντεο)

ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ: ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ (βίντεο)

-

Σε μια συγκλονιστική εμπειρία που αφορά το πρόσωπο του, προέβηκε ο Πάνος Μουζουράκης. Ο ταλαντούχος ερμηνευτής αποκάλυψε ότι έχει ζήσει και εκείνος σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μόλις δεκατεσσάρων ετών.

“Έχω περάσει κι εγώ από παρόμοια φάση. Υπάρχει πολύ κόσμος που έχει ζήσει κάτι τέτοιο. Έχω περάσει κι εγώ από παρόμοια φάση. Υπάρχει πολύ κόσμος που έχει ζήσει κάτι τέτοιο. Δεν γίνεται μόνο στο χώρο του θεάτρου και του θεάματος. Μιλάμε για το θείο, για τον οικογενειακό φίλο, για τον μπάρμπα στο καφενείο που με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος. Με στιγμάτισε αυτή η εμπειρία στα 14 μου και δεν το είχα πει ούτε στην μάνα μου μέχρι τα 23 μου. Καταλαβαίνω πως είναι να αισθάνεσαι τις ενοχές και να κλειδώνεσαι μέσα σου…».

Ο Πάνος Μουζουράκης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ενωπίος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου και ανέφερε τι πρέπει να γίνει.

«Πρέπει να σταματήσει αυτή η μάχη με την μαυρίλα και το κακό… Φοβάμαι πάρα πολύ να σηκώσω το δάχτυλο μου και να δείχνω κάποιον, χωρίς να ξέρω όλα τα στοιχεία».

«Έχω 4-5 φίλους που έχουν δεχθεί κάτι ανάλογο. Πρέπει να αλλάξει. Να τους κρεμάσουμε στο Σύνταγμα; Που θα μπούνε τα όρια; Τα όπλα, τα ναρκωτικά και η παιδεραστία είναι οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου». Πρέπει να σταματήσει αυτή η μάχη με την μαυρίλα και το κακό… Φοβάμαι πάρα πολύ να σηκώσω το δάχτυλο μου και να δείχνω κάποιον, χωρίς να ξέρω όλα τα στοιχεία. Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται. Καταλαβαίνω ότι είμαστε σε μια εποχή που πρέπει να μιλήσουμε και να στηρίξουμε».

Παράλληλα, στην συνέντευξή του, ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του και το τραγούδι που έχει γράψει για τον ίδιο.

«Την μέρα που με πήρε ο αδερφός μου τηλέφωνο να μου πει ότι ο μπαμπάς έφυγε, καθόμουν στο κρεβάτι και σκεφτόμουν κι από πίσω μου ήταν η Μαρία που κοιμόταν και νόμιζα ότι είχε ξυπνήσει».

 «Νομίζω ότι ο μπαμπάς μου το έγραψε αυτό το τραγούδι. Όταν μας αποχαιρέτησε, ήμασταν όλοι από πάνω κι έχουμε πιαστεί χέρι χέρι πάνω από το κρεβάτι του νοσοκομείου και λέει παιδιά εγώ είμαι πλήρης και μπορώ να φύγω κι έκανε μια κίνηση που ήταν σαν να έλεγε γράψτε τα όλα. Υπάρχει κι η κωμικότητα μέσα στην τραγική στιγμή. Την μέρα που με πήρε ο αδερφός μου τηλέφωνο να μου πει ότι ο μπαμπάς έφυγε, καθόμουν στο κρεβάτι και σκεφτόμουν κι από πίσω μου ήταν η Μαρία που κοιμόταν και νόμιζα ότι είχε ξυπνήσει. Γυρνάω και κοιμόταν. Ήταν τόσο αληθινό αυτό το άγγιγμα που μου έκανε από πίσω που ήταν σαν να μου έστειλε ο πατέρας μου σημάδι».

Μάλιστα, ο ίδιος μίλησε για την παιδική του ηλικία όταν πήγε στην Ελλάδα στα οκτώ του χρόνια διευκρινίζοντας ότι άλλαξε εξ ολοκλήρου, αφού από τη συνήθεια του σπιτιού που έμενε κοντά σε μια πόλη στην Ζυρίχη, βρέθηκε σε διαμέρισμα στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης, μη ξέροντας ποια ομάδα να υποστηρίξει και έχοντας για φίλους τα δυο του αδέρφια. 

https://streamable.com/1yy71m

«Προσπαθώ να μεταδίδω χαρά και αισιοδοξία. Όταν ήρθαμε στην Ελλάδα νόμιζα ότι ήμασταν πλούσιοι και μου έκαναν πλάκα οι γονείς μου γι αυτό μέναμε σε αυτό το μικρό διαμέρισμα. Έφυγα 8 χρονών και οι φίλοι που μου είχαν μείνει ήταν τα αδέλφια μου. Ήμασταν μετανάστες και ερχόμασταν κάθε καλοκαίρι στην Ελλάδα».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: