fbpx
22.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΑΝΙΚΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗΣ: Η επίσκεψη που δέχθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής στο...

ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗΣ: Η επίσκεψη που δέχθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής στο Νοσοκομείο (Φώτο)

-

Ένα απρόσμενο περιστατικό οδήγησε τον πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή, Πανίκο Κρυστάλλη στο νοσοκομείο όπου φίλοι και συνεργάτες ανησύχησαν για την υγεία του.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής ο οποίος μετέβη στο νοσοκομείο μετά την αδιαθεσία που ένοιωσε επισκέφθηκε ο βουλευτής και αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος, ο οποίος κοινοποίησε και το γεγονός σε ανάρτηση του, πληροφορώντας τους διαδικτυακούς του φίλους ότι ο θρύλος του ποδοσφαίρου πέρασε δύσκολες στιγμές αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Στο πλευρό του, επίσης από την πρώτη στιγμή βρέθηκε και ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης . Ο Ευθύμιος Δίπλαρος εκ μέρους της οικογένειας, ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν δίπλα του ενώ δεν παρέλειψε να διαβιβάσει στον Πανίκο Κρυστάλλη ότι θα είναι πάντα δίπλα του και πολύ σύντομα να ξεπεραστεί το οποιονδήποτε πρόβλημα ώστε να είναι και πάλι μαζί τους.

Να επισημανθεί, ότι ο Πανίκος Κρυστάλλης είναι πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής ο οποίος αγωνίστηκε στη θέση του επιθετικού.  Ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΛ Λεμεσού το 1952. Στην ΑΕΛ παρέμεινε έως το 1956 κατακτώντας 2 πρωταθλήματα. Αργότερα αγωνίστηκε στον Απόλλωνα, στην Ομόνοια Λευκωσίας και μετά πήγε στην ΑΕΚ Αθηνών.Επιπλέον, αγωνίστηκε και στην Εθνική Κύπρου και διετέλεσε προπονητής της Εθνικής Κύπρου. Το 2021 τιμήθηκε από κοινού από τον Απόλλων και την ΑΕΚ. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη ζωγραφική.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: