Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
12.6 C
Cyprus

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΑΦΑΗΛ: Τα πρώτα βήματά του-Συγκίνηση στο Πανελλήνιο -Αισιόδοξα μηνύματα (Βίντεο)

- Advertisement -

Τα πρώτα βήματα του κάνει ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ, που έπασχε από νωτιαία μυϊκή ατροφία. Οι γονείς του ανάρτησαν ένα βίντεο, στέλνοντας παράλληλα αισιόδοξα μηνύματα.

Ο μικρός Παναγιώτη Ραφαήλ βγήκε νικητής στην μεγάλη του μάχη για ζωή και η νέα ανάρτηση των γονιών του μας δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει και πόσο έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Σε ανάρτηση που έκανε η οικογένειά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστεί όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του γιου τους και δόθηκε η ευκαιρία στο αγοράκι να πάει στις ΗΠΑ για να υποβληθεί σε εξειδικευμένη θεραπεία.

«Τα πρώτα βήματα του μικρού μας!!! Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ χάρη σε εσάς, κατάφερε να περπατήσει με τη βοήθεια του οχήματος, όπως το λέει ο ίδιος!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που πιστέψατε στο παιδί μας, στους γιατρούς του που τον φροντίζουν με αγάπη και στους θεραπευτές του που είναι πάντα δίπλα του με πολλή όρεξη!! Σας είμαστε ευγνώμονες, το παιδάκι μας έχει απίστευτη θέληση και κάθε μέρα τον βλέπουμε να προοδεύει και να δυναμώνει!! Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας, να είστε όλοι καλά!!! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!!!».

Να θυμίσουμε, ότι η περίπτωση του μικρού είχε απασχολήσει ευρέως παλιότερα. Ο ίδιος είχε ξεκινήσει το «ταξίδι ζωής» του για τις ΗΠΑ, για τη χορήγηση της γονιδιακής θεραπείας για τη νόσο της Νωτιαίας Μυικής Ατροφίας και γι’ αυτό είχε βοηθήσει ο κόσμος. Είχαν πραγματοποιηθεί διάφορες εκδηλώσεις για τη συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού της θεραπείας το οποίο ήταν τεράστιο αφού ο μικρός Παναγιώτης εκτός από τη θεραπεία που έλαβε είχε μεταφερθεί με ειδικό αεροπλάνο – ασθενοφόρο.

Hot this week

ΚΥΠΡΟΣ: Το πρωί Φθινόπωρο, το βράδυ Χειμώνας – Παγετός στα ορεινά

Το φθινοπωρινό πρωινό θα δώσει τη θέση του σε...

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Βγαίνει στους δρόμους για έλεγχο αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών-85 οδηγοί υπό την επήρεια αλκοόλης

Ένα από τα βασικά ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει...

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: 69 περιστατικά που προκλήθηκαν από νεαρά άτομα σε ένα 24ωρο

Σε 69 περιστατικά πυρκαγιών, τα οποία αποδίδονται σε ενέργειες...

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Πράξεις χωρίς νόημα και επικίνδυνη ανοησία – Τα καμένα ποιος θα τα μαζέψει;

Ένα «άτυπο» ραντεβού φαίνεται πως είχε δοθεί και φέτος...

Topics

ΚΥΠΡΟΣ: Το πρωί Φθινόπωρο, το βράδυ Χειμώνας – Παγετός στα ορεινά

Το φθινοπωρινό πρωινό θα δώσει τη θέση του σε...

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: 69 περιστατικά που προκλήθηκαν από νεαρά άτομα σε ένα 24ωρο

Σε 69 περιστατικά πυρκαγιών, τα οποία αποδίδονται σε ενέργειες...

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

Related Articles

Popular Categories