ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΑΦΑΗΛ: ΕΣΒΗΣΕ ΤΑ ΚΕΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ-ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΓΙΩΤΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ (βίντεο)

Ο μικρός ήρωας Παναγιώτης –Ραφαήλ ο οποίος νοσεί από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία Ι (SMA I) κλείνει σήμερα τα τρία του χρόνια. Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις που ήρθαν μαζί με την διάγνωση, ο Παναγιώτης Ραφαήλ βελτιώνεται κάθε μέρα και περισσότερο.

Σε ανάρτησή της, η Γιώτα Κουφαλίδου εύχεται Χρόνια πολλά με ένα συγκινητικό βίντεο και συγκινητικά λόγια «Δύναμη ψυχής…Χρόνια Πολλά ψυχούλα μου… Ο Ήρωας μας ο οποίος μας δίνει καθημερινά μαθήματα Ζωής».

Να θυμίσουμε ότι ο Παναγιώτης-Ραφαήλ, γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2018 και πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία τύπου Ι (SMA I). Τον Νοέμβριο του 2019, έπειτα από μια συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου, ο Παναγιώτης Ραφαήλ βρήκε τα χρήματα προκειμένου να ταξιδέψει στη Βοστώνη, όπου και υποβλήθηκε ειδική θεραπεία για το πρόβλημα υγείας του. Έκτοτε, το μικρό αγόρι φαίνεται πως πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι γονείς του.

Hot this week

ΠΕΓΕΙΑ: Καραμπόλα οχημάτων στην οδό Coral Bay – Χωρίς τραυματισμούς -(Βίντεο)

Τα συνεχόμενα περιστατικά προκαλούν ανησυχία για την οδική ασφάλεια,...

ΚΑΝΝΕΣ 2026: Φώτα στο φινάλε και κυπριακή παρουσία με την νέα ταινία της Αλεξάνδρας Ματθαίου

Η αυλαία του 79ου Φεστιβάλ Καννών πέφτει απόψε με...

«ΖΗΣΕ… ΑΓΑΠΑ… ΧΑΜΟΓΕΛΑ…»: Εκδήλωση μνήμης από «Το Χαμόγελο του Άγγελου» στην Ξυλοφάγου

Για ακόμη μία χρονιά, η οικογένεια του Άγγελου Θεοφάνους...

ΠΕΔΙΑΙΟΣ: Εικόνες… χειμώνα στη Λευκωσία – Βροχές, προβλήματα στους δρόμους και οχήματα ακινητοποιημένα-(Βίντεο)

Σκηνικό που θύμιζε βαρυχειμωνιά έστησε η κακοκαιρία στη Λευκωσία,...

Topics

ΠΕΓΕΙΑ: Καραμπόλα οχημάτων στην οδό Coral Bay – Χωρίς τραυματισμούς -(Βίντεο)

Τα συνεχόμενα περιστατικά προκαλούν ανησυχία για την οδική ασφάλεια,...

Related Articles

Popular Categories