fbpx
18.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΗΣ: Kυκλοφορεί ο 14ος τόμος της ιστορίας της κυπριακής δημοσιογραφίας-«Ακούραστος και...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΗΣ: Kυκλοφορεί ο 14ος τόμος της ιστορίας της κυπριακής δημοσιογραφίας-«Ακούραστος και πιστός υπηρέτης της έντυπης και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας»

-

Ο ακούραστος και πιστός υπηρέτης της έντυπης και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας, Παναγιώτης Παπαδημήτρης υλοποίησε το στόχο του για άλλη μια φορά κυκλοφορώντας το 14ο τόμο της ιστορίας της δημοσιογραφίας.

Στις 400 σελίδες του βιβλίου του περιλαμβάνονται 83 ανθρώπων της ιστορίας της δημοσιογραφίας, ονόματα που πέρασαν αλλά και βρίσκονται ακόμη στο παλμό του χώρου των εφημερίδων αλλά και της τηλεόρασης. Ανάμεσα, στα ονόματα είναι άτομα που άφησαν το δικό τους στίγμα στην ερευνητική αλλά και συγγραφική εργασία τα οποία αποκάλυψαν και αποκαλύπτουν κατά καιρούς τα πεπραγμένα της καθημερινότητας αλλά και της πολιτικής ζωής της Κύπρου.

Όπως διευκρινίζει στον πρόλογο του βιβλίου ο δημοσιογράφος – τηλεπαρουσιαστής Παύλος Παύλου

«Ο Παναγιώτης Παπαδημήτρης δεν είναι μόνο ένας ακούραστος και πιστός υπηρέτης της έντυπης και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας για έτη πολλά, κερδίζοντας εκτίμηση και καθολική αναγνώριση για τη δουλειά του. Προσέφερε, παράλληλα, ερευνητική και συγγραφική εργασία, τόσο ποσοτική όσο, κυρίως, ιδιαίτερα επωφελή από ιστορική σκοπιά.=Δεν είναι υπερβολή να λεχθεί ότι όποιος επιστήμονας-μελετητής επιχειρήσει μελλοντικά να καταγράψει την ιστορία και προσφορά του κυπριακού Τύπου, δεν θα μπορεί να αγνοήσει τη συγγραφική κατάθεση του φίλου Παναγιώτη. Η εφημερίδα, το ραδιόφωνο, η τηλεόραση, το ρεπορτάζ και η φωτογραφία υπήρξαν για δεκαετίες πολλές και ακόμα είναι οι καταγραφείς της ιστορίας εν τω γίγνεσθαι. Γι’ αυτό και αποτελούν κύρια πηγή και θησαυρό ιστορικής αξίας. Γι’ αυτό και η παρουσίαση των πρωτεργατών της διαδικασίας αυτής, των δημοσιογράφων, στην πολύτομη και πολύτιμη «Ιστορία της Δημοσιογραφίας» του Παπαδημήτρη είναι ένα έργο αξιομνημόνευτο και ιδιαιτέρως χρήσιμο από πολλές απόψεις».

.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: