26.8 C
Nicosia
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ: To βίντεο που δείχνει στιγμές ζωής μαζί με τον Μάκη...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ: To βίντεο που δείχνει στιγμές ζωής μαζί με τον Μάκη Θεμιστοκλέους -«Το μόνο που μετανιώνω που δεν πρόλαβα να σου μιλήσω, να σε δω να σε χαρώ…» (Βίντεο)

-

Ένα συγκλονιστικό βίντεο δείχνοντας στιγμές που πέρασαν μαζί ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ ο ξάδελφος του Μάκη Θεμιστοκλέους, ο οποίος ενεπλάκη στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα το βράδυ της Κυριακής 9 Ιανουαρίου. Στο βίντεο ο Παναγιώτης Ευριπίδου αποχαιρετά με φωτογραφικά ντοκουμέντα, στιγμές της ζωής του Μάκη Θεμιστοκλέους, ο οποίος μαζί με τον στενό του φίλο, Μάκη Αλεξάνδρου, γνωστοί ως Μάκηδες της Λεμεσού έχασαν τόσο άδικα την ζωή τους.

Ο ξάδελφος του Μάκη Θεμιστοκλέους βρήκε το κουράγιο και ανάρτησε το βίντεο γράφοντας παράλληλα και συγκινητικά λόγια αποχαιρετισμού «Χωρίς εσένα ετελειώσαμε και εμείς… Το μόνο που μετανιώνω που δεν πρόλαβα να σου μιλήσω, να σε δω να σε χαρώ, να πάμε για τελευταία φορά καραόκε να μου ξαναπείς το συγκεκριμένο τραγούδι… Το μόνο σίγουρο είναι όταν θα ξαναϊδωθούμε θα κάνουμε ωραίο σχήμα, εγώ με το μπουζούκι τζιαι εσύ με την φωνή σου. Καλό Παράδεισο ανιψιέ μου».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

PATRIZIA PEPE: Ποιους είδαμε στο ιταλικό brand στην Λεμεσό

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, fashion lovers και επιχειρηματίες, βρέθηκαν στο κατάστημα PATRIZIA PEPE και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τον μοναδικό...