fbpx
24.6 C
Nicosia
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΑΜΕΛΑ ΒΑΡΕ: H XEIΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ (βίντεο)

ΠΑΜΕΛΑ ΒΑΡΕ: H XEIΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ (βίντεο)

-

Σίγουρα η Καναδή αθλήτρια των καταδύσεων όσο λυπηρό κι’ εάν είναι θα μείνει στην ιστορία. Όχι όμως για ένα άθλο που κατέγραψε λόγω καλής επίδοσης αλλά επειδή βαθμολογήθηκε με μηδέν.

Η Καναδή αθλήτρια των καταδύσεων Πάμελα Βάρε σημείωσε 0,0 στα 3 μέτρα γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στο τελευταίο της άλμα σε μια προσπάθεια να προκριθεί στον τελικό. Η αθλήτρια δεν ολοκλήρωσε την άσκησή της με αποτέλεσμα να βαθμολογηθεί με 0,0 από τους κριτές!

 «Θα μπορούσε να έχει συμβεί σε οποιονδήποτε, αλλά συνέβη σε μένα τη λάθος στιγμή. Αλλά είμαι περήφανη γιατί έχω κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να φτάσω εκεί που είμαι και είμαι άνθρωπος, μου επιτρέπεται να κάνω λάθη. Ελπίζω ότι θα συνηθίσετε να με έχετε δίπλα μου γιατί δεν πάω πουθενά, δεν τα παρατάω. Αυτός ο ανταγωνισμός δεν με καθορίζει και δεν θα τον αφήσω να με νικήσει.»

 

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

AUTISM AWARENESS: Πορεία αγάπης για τον αυτισμό – Τι μας δήλωσε...

Οι Ενωμένοι Μοτοσικλετιστές Κύπρου στέλνουν μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης με μια αξιέπαινη εκδήλωση προς τα άτομα με αυτισμό και τις οικογένειες τους. Οι Ενωμένοι Μοτοσικλετιστές...